Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Merkez ilçe Başkanı Hamdi Ayan ve belediye meclis üye adayları ile birlikte Zonguldak Belediyesi´ni ziyaret etti. Ziyarete Belediyenin en üst katındaki yemekhaneden başlayan Gülay, yemekhane mutfağına girerek hazırlanan yemeklere baktı. Daha sonra belediye personelini ziyaret eden Gülay, Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca ile tesadüfen karşılaştı. Karşılaşmanın ardından Belediye Başkanı Gonca, davet ettiği makamında Gülay ve beraberindekileri ağırladı.
Belediye personelini ziyaret ederek destek istediklerini belirten Gülay, "Bugün Zonguldak Belediyesi´ne uğradık. Başkanım Secaattin Gonca ile bir araya geldik. Buradaki arkadaşlarımızı ziyaret edip onlardan destek istedik. Ziyaretimizde Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile karşılaştık. Kendisi de bizi makamında kabul etti. Biz de kendisini makamında ziyaret ettik. Ben seçim gezilerine çıkarken en başında söylediğim gibi Cenab-ı Allah hayırlı değilse bize nasip etmesin. Zonguldak´a faydalı olabileceksek insanımızın dertlerini bir nebze olsun çözebileceksek bundan mutlu olacağız. Tüm amacımız budur. Dolayısıyla size başarı diliyorum" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gonca, belediye başkan adaylarının belediyeyi ziyaret etmelerini özellikle beklediklerini söyledi.

Gonca, "MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan´a teşekkür ediyorum. Böyle nazik bir davranış bizleri mutlu etti. Bende aslında senelik izindeydim. Her yeri dolaştık. Bugün de belediye personelini ziyaret ediyorduk. Tesadüf bugün sizinle karşılaştık. Ben öncelikle yerel seçimin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi tüm kuralları ile beraber Zonguldak´ta güzel işliyor. Zonguldak´ta şu ana kadar seçim son derece seviyeli, adaylarımızın ve partilerimizin birbirine olan saygınlığı çerçevesinde devam ediyor. Zonguldak zaten bu seçimleri geçmiş dönemlerde de aynı duyguyla yaşadı. Ve bu bizi mutlu ediyor. Yeter ki hangimiz kazanırsak kazanalım ama Zonguldak kaybetmesin. Önemli olan bizim Zonguldak aşkımız, Zonguldak sevdamız. Bunu gerçek anlamda ifade etmek istiyorum. Talepler bitmez. Hizmetin olduğu yerde mutlaka talepler olacaktır. Hizmetin bittiği yerde bizlerin siyaset yapmasının bir anlamı olmaz. Vatandaşın da sandık başına gitmesinin bir anlamı olmaz. Ben sizlerin bu ziyaretinden son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Diğer adaylarımızın da belediyeyi ziyaret etmelerini özellikle bekliyoruz. Arkadaşlarımızla görüşsünler" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi