HAZIRLIK MAÇLARINDA SERİ SÜRDÜ!

Bölgesel Amatör Lig’de ilk devreyi grupta lider tamamlayan Zonguldak Kömürspor, kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya’da ilk hazırlık sınavını verdi.

Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde ligde yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı-Lacivertliler hazırlık maçında da bu başarısını sürdürdü.

2. LİG TEMSİLCİSİNİ YENDİ!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta üst sıralarda yer alan Bandırmaspor’la oynanan hazırlık karşılaşmasını Zonguldak Kömürspor 1-0 sonuçla kazandı.

Zonguldak ekibi Kalede Ahmet, defansta Hurşit, Barış, Burak, Ferhat, orta sahada Mahir, Samet, Kaan, Emin, ileri uçta ise Güven ve Ebubekir kadrosuyla yer aldı. Kırmızı-Lacivertlilere hazırlık maçında galibiyeti getiren tek golü ilk yarıda Güven Güneri kaydetti.

SIRADAKİ HAZIRLIK SINAVI KAZAKİSTAN’DAN!

Kampta beşinci günü geride bırakan Zonguldak ekibi, hazırlık maçlarıyla tempoyu yükseltecek. 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlayan Kırmızı-Lacivertliler, 10 Ocak Perşembe günü Kazakistan’tan bir ekipte hazırlık maçı yapacak olan Kömürspor, 12 Ocak Cumartesi Spor Toto 3. Lig ekibi Beşikdüzüspor’la, 16 Ocak Çarşamba ise Adapazarıspor’la hazırlık maçlarını sürdürecek.

Editör: Pusula Gazetesi