Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan İnan’ı görevden alma gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Milletvekili Ulupınar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay’ın, “Yılbaşından sonra TTK’da görev değişimi var. Başarısız olduğunu söyledikleri, teşvik ve işçi alımında samimi olmadığını söyledikleri İnan, görevden alınarak, yerine daha önce çalıştığı müessesede başarısız olan ve terfi ettirilen birini getirecekler” sözlerine yanıt verdi.

TTK’da görev değişimi gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Ulupınar, “Bizim gündemimizde TTK Genel Müdürü’nün görevden alınması değil, işçi alımı var. Biran önce Zonguldaklılara müjde verelim istiyoruz. Tüm gayretimiz bu yönde. Bunu nereden duydular ya da neden böyle bir açıklama yaptılar, bilemiyorum, ama bizim öyle bir düşüncemiz yok. ‘Genel Müdürümüz başarılı, başarısız’ diye bir şey de söyleyemem. Çünkü çabamız, uğraşımız şu anda bu değil” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi