Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grup’ta hafta sonu sahasında Geredespor’u konuk edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 3 puana şartlandı. Devreninsona ermesine 2 maç kala puan kaybetmek istemeyen kırmızı-lacivertli takım, Geredespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Eskipazar Belediyespor ile başlayan yenilmezlik serisini, Ostimspor (2-0), Sincan Belediyespor (1-0), Bartınspor (2-0) ve Yahşihanspor’u(4-1) yenen ve sadece Kozlu Belediyespor ile golsüz berabere kalan Zonguldak Kömürspor, bu çıkışıyla 25 puanla zirveye oturdu. Adliyespor’un önünde averajla da olsa liderliğin keyfini yaşayan temsilcimiz, Geredespor karşısında puan kaybetmek istemiyor.

GEREDE’Yİ ATLATALIM SONRA…

Pazar günü grubun en az yenilgi alan takımı ile karşılaşacak Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Raşit Çalık temkinli. Grubun tehlikeli takımına karşı oynayacaklarını belirten genç çalıştırıcı, “Geredespor gerçekten zor bir takım. Puan cetvelindeki yerleri de bunu açık bir şekilde gösteriyor. Zor yenilen bir takım. Geride kalan haftalarda 6 beraberlik ve 3 galibiyet almış sadece 2 yenilgisi bulunuyor. İlk etapta Geredespor engelini geçmemiz gerekiyor. Oyuncularıma da hafta başından itibaren söylediğimi gibi, Geredespor’u hafife almadan ciddi bir şekilde mücadele edeceğiz ki galip gelelim ve Adliye maçı öyle düşünelim” dedi.

ZONGULDAK’IN GOL SİLAHI KAPTAN

Yaptığı asistlerle galibiyetlerde pay sahibi olan ancak 6 hafta önce Eskipazar Belediyespor maçında attığı golden sonra sessizliğe bürünen Kaan Demircan, gol orucunu bozmak istiyor. Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Kaan Demircan, gol sırasının kendine geldiğini ve Geredepor karşısında gol kaydedeceğini yakın çevrelerine söylediği öğrenildi. Demircan, Geredespor maçı öncesi Teknik Direktör Raşit Çalık’ın en güvendiği isimlerin başında da geliyor.

İŞTE HAFTANIN HAKEMLERİ

Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig’in 12. haftasında Zonguldak Kömürspor ve Kozlu Belediyespor maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK), Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grup’ta maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Kurul, grupta lider durumda bulunan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un yarın saat 13.30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ağırlayacağı Geredespor maçına Kastamonu bölgesi Bölgesel Hakem İlhan Aycan’ı atadı. Aycan’ın yardımcılıklarını Kastamonu bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakem Alper Güner ve Ankara bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakem Utku Yalçın üstlenecek. Maçın 4’üncü hakemi Zonguldak bölgesi İl Hakemi Örsan Koroş…

Pazar günü saat 13.30’da Eskipazar Sahası’nda Eskipazar Belediyespor ile temsilcimiz Kozlu Belediyespor arasında ki maçı Bursa bölgesi Bölgesel Hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Bursa bölgesinden Bölgesel Yardımcı Hakemler Kemal Elmas ve Halil Barlas yapacak.

BAL 6’ncı Grup’ta haftanın programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle;

23 ARALIK PAZAR

13.30-İskilip Şehir Stadı: İskilip Belediye-Adliyespor(Gökhan Yenibaki, Fatih Saygılı, Süleyman Demir)

13.30-Kemal Köksal Stadı: Zonguldak Kömür-Gerede(İlhan Aycan, Alper Güner, Utku Yalçın)

13.30-Akyurt Şehir Stadı: Akyurt Belediye-Yahşihan(Uğurcan Tozlu, Mehmet Can Taşkın, Kenan Sevinç)

13.30-İlçe Sahası: Sorgun Belediye-Bartınspor(İlhan İnan, Yakup Bulut, Anıl Küçük)Saat 13.30-Başpınar Stadı: MKE Kırıkkale-Sincan Belediye(Faruk Polat, Ramazan Çoban, Anıl Ozan Şölenci)

13.30-Eskipazar Sahası: Eskipazar Belediye-Kozlu Belediye(Arda Kardeşler, Kemal Elmas, Halil Barlas)

13.30-Ostim Sahası: Ostimspor-Tosya Belediye(Tolga Ahmet Kalaycı, Seçgin Keklik, Samet Özkul

Editör: Pusula Gazetesi