Bülent Ecevit Üniversitesi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından Çaycuma Meslek Yüksek Okulu´nda konser düzenlendi. Konseri, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman ve eşi Özlem Yaman, Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Askerlik Şubesi Başkanı Mustafa Özoğur, Cumhuriyet Savcısı İmren Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Çaycuma MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Hikmet Yazıcı, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin, Bostancı, Çaycuma Esnaf Odası ve Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, Ziraat Odası Başkanı İsmail İnam, ADD Başkanı Bayram Cura, akademik ve idare personel ile öğrenciler izledi.


Birol Akbaba yönetimindeki Türk Sanat Müziği topluğu değişik makamlarda seslendirdiği koro ve solo şarkılarla büyük alkış aldı. Konser sonunda Akbaba öğrencileri de sahneye davet ederek koroya eşlik etmelerini istedi. Bir grup öğrenci sahneye çıkarak koro elemanları ile birlikte sevilen şarkıları seslendirdi.

Konser sonunda BEÜ Rektörü Mahmut Özer tarafından Koro Şefi Birol Akbaba´ya teşekkür çiçeği verildi. Özer; " Bize bu akşam sevgi ve aşk dolu eserler seslendiren topluluğa ve konserin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Çaycuma MYO Müdürü Hikmet Yazıcı ile çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum"dedi.
Editör: Pusula Gazetesi