Çaycuma&[#]8217;da okuldan evine giderken şiddetli rüzgarın etkisiyle başına düşen çatının altında kalan Erkan Yiğit o anı anlattı.

Bir okulda öğretmen olan Erkan Yiğit, yolda yürürken başına düşen çatı ile ilgili o an ölüm korkusunu hissettiğini ifade etti. Bir anda neye uğradığını şaşırdığını söyleyen Yiğit, şöyle konuştu: "Okuldan çıktım servisten indim. Çarşıda okulla ilgili birkaç ufak işim vardı. Çarşıdaki işlerimi hallettikten sonra eve gitmek için yola çıktım. Beş dakika önce belediye anons etmişti. Rüzgarlı hava var dikkat edin diye. Şemsiyem vardı elimde, bir beş on saniye rüzgar çok kuvvetli esti. Şemsiye tutmakta zorlanıyordum. O an başımda çok şiddetli bir çarpma hissettim ve yere düştüm, kafamı yere çarptım. Olayın etkisiyle

ayağa kalktım. Başımı kontrol ettim. Herhangi bir kanama ve yara var mı diye, o an insanlar geldi. Beni lokanta gibi bir yere içeri aldılar. Başıma baktığımda kan akıyordu. Arkadaşlardan taksi çağırmasını rica ettim. Hastaneye gitmek için orada hayırsever bir vatandaş aracının ileride olduğunu söyledi. Mendili verdiler onunla başıma tanpon yaptılar. Arkadaşın aracıyla hastaneye gittim. Hastanede gerekli müdahaleleri yaptılar. Ölüm korkusunu çarpma anında yaşadım. Yere düşüp kalktıktan sonra bir sorun olmadığını anladım."

Olaydan sonran Erkan Yiğit, Çaycuma Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Erkan Yiğit ve eşi GülçinYiğit ayrı ayrı okullarda öğretmen olarak görev yaptıklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi