Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Gökçebey Şube Başkanı Cevat Baş, Zonguldak İli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Gökçebey Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Özer, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Çetin, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ı ziyaret ederek, sorunlarla ilgili dosya sundular.

Ziyarette konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Çetin, Gökçebey&[#]8217;in sorunlarının çözümü için AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;dan destek istedi.

Çetin, &[#]8220;Gökçebey, Zonguldak&[#]8217;ımızın en küçük, en güzel ve en sorunlu ilçelerinden biridir. Biz sivil toplum örgütleri başkanları olarak, sizin tecrübeleriniz ve deneyimlerinizle bizi yönlendireceğinize inanıyorum. Eksikliklerimizi tamamlarken bizlere yardımcı olursanız memnun oluruz. Sizin her zaman arkanızdayız. İçeriğinde Gökçebey&[#]8217;in sorunları olan 54 yıllık köprünün bakımı ve gerekiyorsa yeniden yapılması, Başkent Elektrik bürosunun açılması, hastane yerimizin belirlenmesi, tren yolu alt geçitlerinin yapılması, kapalı pazaryerinin açılması, sel olduğunda suların merkeze birikmemesini engellemek konulu dosyayı sizlere takdim etmek istiyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uçar, sorunların çözümü için alt yapı çalışması yapılması gerektiğini ifade ederek, &[#]8220;Gökçebey&[#]8217;deki teşkilat yöneticilerimiz, sivil toplum örgütlerindeki arkadaşlarımız ile zaman zaman merkezi hükümetin yapması gereken bir takım hizmetleri konuşuyoruz. Kimi talepler yerine geliyor, bazılarını bir takım nedenlerden dolayı yerine getiremiyoruz. Gökçebey&[#]8217;deki Anadolu Lisesi&[#]8217;ndeki çalışma devam ediyor. Emniyet binasının yapılması konusunda detaylı bir bilgim yok. TOKİ talep topluyor, hazine arazisi var ise çalışmaları başlatıyor. Bu belediyelerin önderliğinde yapılması gereken çalışmalardan bir tanesi&[#]8230; Gökçebey&[#]8217;deki belediye CHP&[#]8217;li ve CHP&[#]8217;li belediyelerde toplu konut ile ilgili çalışmalara çok sıcak bakmıyorlar. Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız 4&[#]8217;üncü etaba doğru gidiyor. Belediye başkanlarının söylediğiniz sorunların çözümü için önderlik etmeleri gerekiyor. Ama biz yine de bunların altyapısını elbirliği ile hazırlayalım. Gökçebey&[#]8217;de köprü ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi