Cumhuriyet Halk Partisi Perşembe Belde Başkanlığı, kadın kolları üyeleri ile birlikte Perşembe&8217;de toplantı düzenleyerek kadın kolları üyelerini tanıttı. Toplantıya CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Günseli Türkyılmaz ve çok sayıda partili katıldı.


CHP Perşembe Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu açılış konuşmasında üç ay göreve geldiklerini ve yeni bir ekip kurduklarını söyleyerek; &8220;Bu akşamda beldede bulunan bayanlarımızın desteğiyle kadın kollarımızı oluşturduk. Kadınlarımızın siyasetteki önemini en iyi bilen ve onlara en çok değer veren bir partinin yöneticisi olma onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bizler CHP Perşembe Belde Teşkilatı olarak Perşembemiz için faydalı olacak her işin destekçisi olmaya hazırız. Ancak beldemizi basamak olarak kullanıp şahsi menfaatleri uğruna önünü tıkamak isteyen olursa da sonuna kadar karşısında olacağız&8221; dedi.


Söz alan Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ise; &8220;Bu coşkuyu bu katılımların daha da artıracağına inandığım Perşembenin yerel seçimlerde başarılı olacağına ve bu başarıyı farklı sağlayacağına hiç kuşkum yok.Çükü o inanca burada bu akşam şahit oldum.Sizleri bu birlikteliğinizden dolayı kutluyorum&8221; diye konuştu.


CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu Perşembedeki yeni oluşumla ilgili şubalrı söyledi; &8220;Bu akşam burada bizleri heyecanla,coşkuyla karşılayan Belde teşkilatımıza, kadın kollarımıza partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi bir borç biliyorum.Yakın bir zamanda Perşembede yeniden oluşturduğumuz Belde Teşkilatımızın kararlı, heyecanlı çalışmaları bizlerde de büyük heyecan uyandırmıştır. Belde teşkilatımızdan sonra çok kısa bir sürede Perşembe&8217;de kadın kollarımızın oluşumu burada azmin ve kararlılığın göstergesidir.


Önümüzdeki yerel seçimlerde Çaycuma ve beldelerimizde seçimleri kazanabilmek için var gücümüzle çalışacağız. AKP&8217;nin borca dayalı belediyecilik anlayışını sonlandırmak siyasi kaygılarımız için değil gerçekten halk için mücadele veren belediyecilik anlayışını ilçemize ve beldelerimize kazandıracağız. Siyasette zor vardır ama imkansız asla yoktur. Dinimiz üstünden siyaset yapan, riyakar, ikiyüzlü, insanların manevi duyguları ile oynayan, nemalanan bir anlayışın artık miyadı dolmuştur. Bizler aldığımız nefesi Allaha özgürlüğümüzü Mustafa Kemal Atatürk ve bu toprakları kanlarıyla sulayan ecdadımızın kurduğu Cumhuriyete borçluyuz. Önümüzdeki yerel seçimler kırılma noktası olacaktır. Oy avcılığı için &8220;Ben eski CHP&8217;liyim&8221; diyen riyakarlar, şarlatanlar bugün olduğu gibi yarında var olacaktır. Ama inanıyorum partimizin mensupları, Atatürk Cumhuriyetinin vatandaşları, 29 Ekimleri, 30 Ağustosları, 23 Nisanları,19 Mayısları küçülterek milli duygularımızı yok etmeye çalışanlara gerekli cevabı yerel seçimlerde verecektir&8221;.


Perşembe Kadın Kolları şu isimlerden oluştu; Semra Özyurt, Gülbahar Mantarlı, Songül Durdu, Ferdane Yıldırım, Sevtap Durdu, Berna Özyurt,Cansu Hobba, Gülden Ataman, Asiye Durdu, Şadiye Abacı, Derya Uzun, Şerife Gider, Esin Karagöz, Şenay Durdu, Şennur Hobba.

Editör: Pusula Gazetesi