KÖMÜRSPOR’DA BAŞKENTE HAZIRLANIYOR

Bölgesel Amatör Lig’de haftayı bir puanla kapatarak önemli bir avantajı elinden kaçıran Zonguldak Kömürspor, 9. hafta Ankara deplasmanına gidiyor.

Ligin orta sıralarında yer alan Sincan Belediyespor’u konuk edecek olan Kırmızı-Lacivertli ekipte hazırlıklar sürdürüyor.

SAHASINDA KAYBETMİYOR

Zonguldak Kömürspor’un hafta sonu Başkentte konuk olacağı Sincan Belediyespor, geride kalan 8 haftada kendi sahasında mağlubiyet yüzü görmedi.

İçeride oynadığı 3 maçta beraberlik alan Sincan Belediyespor, ligde ki galibiyetleri ise deplasmanda çıkarması dikkat çekiyor. 5 maçta rakipleriyle yenişemeyen Sincan Belediyespor, Ligin en fazla beraberlik alan ekibi. Ligin en az gol atan takımları arasında bulunan Ankara temsilcisi, Zonguldak Kömürspor’la en az gol yiyen iki takımından biri.

ZONGULDAK’A GÖRE DAHA GENÇ EKİP

Ligin en genç ekiplerinden olan Sincan Belediyespor, 23 yaş ortalamasıyla Zonguldak Kömürspor’dan daha genç bir ekip. Takımın en tecrübelisi defans oyuncuları 29 yaşındaki Selim Aydoğan ve Engin Akbaş. En gençleri ise 19 yaşındaki Oğuzcan Genç ve Kadir Mert Örentepe.

SİNCAN’DA TANIDIK BİR İSİM

Sincan Belediyespor’un defans hattında Kozlu Belediyespor’un eski stoperi Selim Aydoğan yer alıyor. Takımın en istikrarlı oyuncusu olarak göze çarpan Selim, attığı 2 golle de takımın en skorer ismi. Sincan Belediyespor’un rakip filelere attığı 6 golün 2’sini defans oyuncusu Selim kaydetti.

Editör: Pusula Gazetesi