Konseyin önceki dönem Başkanı Murat Derendeli&[#]8217;nin de katıldığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, yeni Konsey üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Özer, ayrıca, öğrenci merkezli bir akademik kurum olan Bülent Ecevit Üniversitesi&[#]8217;nde Öğrenci Konseyi&[#]8217;nin büyük önem taşıdığını vurguladığı konuşmasında şöyle dedi:

&[#]8220;Öğrenci Konseyi önceki Başkanı Murat Derendeli, görevini başarı ile tamamladı ve yeni arkadaşlarına devrediyor. Yönetime yeni seçilen arkadaşlardan iyi işler ve büyük başarılar bekliyoruz. Temsilci arkadaşlara önemli görevler düşüyor. Onlar fakültelerindeki, enstitülerindeki, yüksekokullarındaki arkadaşlarını dinlemeliler; ortak ve önemli sorunları belirlemeliler. Konsey yönetimi belirlenen bu sorunlar için ürettikleri çözümler ile bize gelmeli. O zaman biz yönetim ve öğrenci birlikteliğini sergileyeceğiz ve çözüm ortağı olacağız. Öğrenci Konseyi&[#]8217;nin yeni üyelerine başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. &[#]8221;
Rektör Özer, tüm temsilcileri tek tek dinleyerek, görüş alışverişinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyarette Konsey&[#]8217;in önceki Başkanı Murat Derendeli ile yeni Başkan Samet Memişoğlu&[#]8217;na birer hediye verdi.
Editör: Pusula Gazetesi