Başkan Gonca, 5 sene boyunca yaptığı çalışmaların kitapçıklarını Valilik binasında dağıtarak Valilik personelinden 29 Mart seçimlerinde kendilerinden destek beklediklerini söyledi. Başkan Gonca, bir 5 yıl daha göreve gelmek istediklerini de ifade etti.


Vali Erdal Ata, kendisini ziyaret eden Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarına, Kozlu sahil yolundan adliyenin oraya kadar olan proje çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Zonguldak Valisi Erdal Ata, bazı alanlar için projelendirme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Ata, Kozlu Sahili´nden Adliye´nin oraya kadar olan bölümü, 69 Ambarları´nın olduğu bölüm, Lavuar Alanı´nın olduğu bölümün projelendirilme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Ata, "Bu konu üzerinde daha çok konuşulup tartışılması gerekiyor. Belediyenin imkânları ile buraların yapımı zor. Özel İdare´nin imkanları da kısıtlı. Mutlaka o konuda desteğe ihtiyacımız olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi