Ereğli´de Divan Mobilya´nın açılışında karşılaşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık arasında gergin anlar yaşandı.


Cuma günü gözaltına alınan ve 4,5 saat Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Fazlı Eroğan´ı görünce, "Hayırlı olsun. Kısmet de ağızda kalmasın tatbikatta da olsun. Birbirimize nazik davranalım. Birbirimiz için müfettişler, hapishaneler, tutuklamalar olmasın. Sadece lafta değil, sözde değil özde olsun. Arkadan kuyular kazılmasın." dedi.


Bu sözler karşısında şoka uğrayan Fazlı Erdoğan, Halil Posbıyık´a "Ne demek istiyorsun" diye sordu.


Posbıyık, ""Ben doğruları biliyorum. Kimlerin film çevirdiğini biliyorum. Kimlerin kargaşa yarattığını biliyorum bu memlekette. Dumanını çıkardınız bu memleketin be" deyince Erdoğan, "Göndereni de getireni de Allah kahretsin" dedi.


Posbıyık´ın "Evet kahretsin" sözleri üzerine Fazlı Erdoğan,


"Kahretsin, ben içimden gelerek söylüyorum. Benim bu konuda bir müdahalem varsa, Allah beni kahretsin. Lütfen ya. Şova gerek yok" şeklinde konuştu. Kendini tutamayan Halil Posbıyık, Ak Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan´ın yüzüne şöyle haykırdı: "Hapishaneye gitsem de bu seçimi kazanacağım. Ereğli´yi cezaevinden de yönetirim."

Editör: Pusula Gazetesi