Bayram öncesi işçilerin çalışmalarının aksamaması için geleneksel bayramlaşma programını bayram sonrasına bıraktığını ifade eden Başkan Gülşen, taşeron işçilerin maaşlarında iyileştirme yapacaklarını söyledi.

Arazide vermiş oldukları hizmetlerden dolayı çalışanlarına teşekkür eden Gülşen, “53 sendikalı, 75 taşeron işçi belediyemizde hizmet veriyor. İşçilerin maaşlarını ödeyebilen belediyeler arasındayız. İlçemiz gün geçtikçe büyüyor ve hizmet talebi de artıyor. Taşeron da çalışan işçilerimize asgari ücretin biraz üstünde artış yaparak, mesai ücretlerini ödeyeceğiz. Personel giderimiz bütçenin yüzde 30’u civarında. Bu sene sendikalı işçilerimize iki ikramiye verdik. İnşallah yılbaşına kadar kaynak bulunursa, bir ikramiye daha vermeyi düşünüyoruz.

Çaycuma Belediyesi, pozitif şekilde hizmetlerine devam ediyor. Emekli onların tazminatlarını taksitlerle ödeyebiliyoruz. Belediyecilik en zor görevlerden bir tanesidir. Hizmetleri vatandaşlara beğendiremezsiniz. Ama bir yerde olumlu bir çalışma olup da olumlu tepki almamız beni çok mutlu ediyor” diye konuştu. Gülşen daha sonra işçilerin taleplerini dinledi.
Editör: Pusula Gazetesi