Gülşen, eşi Gönül Gülşen ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile gün içerisinde devam resmi kuruluşlara ziyaretlerde bulunurken, akşam ise mahalle gezilerini sürdürüyor. Gülşen gün içerisinde Çaycuma Anadolu Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu, Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu Müdürlüklerine ziyarette bulundu.


Başkan Gülşen&[#]8217;e öğrencileri büyük ilgi gösterirken. 29 Mart yerel seçimlerinde başarı dilediler. Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu öğrencileri ise Belediye Başkanının etrafında sevgi seli oluşturdu. Gülşen, akşam saatlerinde ise Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kollarını katılımı ile Yeni Mahalle Koçkan Evleri Sitesi´nde seçim çalışmalarına devam etti. Vatandaşlar Gülşen´in yapmış olduğu hizmetler ve Çaycuma´nın vizyonunu değiştirmesi açısından yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.


Gülşen gösterilen ilgiye teşekkür ederek; "Seçim gezilerinde bizlere gösterilen ilgi ve alaka ortada, bizler her gittiğimiz yerde bugün olduğu gibi coşku ve sevgi seli ile karşılanıyoruz. 5 yıl boyunca Çaycuma için çok güzel işler yaptık. Yaptığımız güzel işlerin takdiri olarak ta yoğun ilgi ve alaka görmekteyiz. Bizlere bu denli yoğun ilgi ve alaka gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi