Dilek Didem Ayyıldız, beraberinde Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre’nin eşi Altun Emre ile birlikte ziyaret ettiği dernekte, Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Yayla, Yönetim Kurulu ve üyeler tarafından karşılandı.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Yayla, “Bizleri onurlandırdınız. Arkadaşlarla hepimiz gönüllü olarak bu işi yapıyorduk. Bir araya geldik ve dernek kurarak, bu çalışmalarımızı burada yapmak istedik. Daha güzel bir şeyler yapabilme adına bu derneğimizi açtık. İnşallah temennilerimizde gerçekleşecek. Çalışmalarımızı bir şekilde yapmaya başladık. Bizim tek hedefimiz, amacımız yardım edebilmek. Daha çok kırsal kesimlere ulaşabilmek” dedi.

Ziyarette konuşma yapan Dr. Dilek Didem Ayyıldız ise, “Açılışına katılmak isteyip de sağlık sorunlarından dolayı katılamadığım bir dernek. Böyle bir dernek çalışmasını duyduğum zaman son derece mutlu oldum. Hem ziyaret edelim, yerinde görelim, arkadaşlarımızla da yüz yüze tanışalım, hem de dernek çalışmaları hakkında bilgi alalım diye hayırlı olsun ziyareti düşündük. Böyle çalışmalardan dolayı son derece mutlu oluyorum. Kadınlar için bir projenin yapılması, derneğin kurulması beni son derece mutlu etti. Bu yine Zonguldak halkının toplumsal olaylara olan duyarlılığının bir göstergesi… Elimizden ne geliyorsa, destek amaçlı yapmaya hazırız. Tebrik ediyorum, hayırlı olsun diyorum. Hayırlara vesile olsun diyorum, Allah mahcup etmesin” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi