Büyük Anadolu Ereğli Otel Erdemir Salonu&[#]8217;ndaki geceye; Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Metal-Koop Başkanı Erdal Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Erdemir Formenler Derneği Başkanı Eğruğrul İsa Bayramoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sendika Şube Baştemsilcisi Mustafa Yıldız, Erdemir Sağlık Müdürlüğü doktorları ile Erdemir&[#]8217;de bazı işyeri yöneticileri katıldı.

Kaynaşma gecesinde konuşan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, Genel Başkan Pevrul Kavlak&[#]8217;ın işçilere selam gönderdiğini, Erdemir çalışanlarını birlik, beraberlik içinde görmekten ve gösterilen sıcak ilgiden mutluluk duyduğunu söyledi.

Genel Merkez adına çalışanlara teşekkür eden Yücel, bunun ülke genelinde örnek teşkil edecek konumda olduğunu savundu.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Odabaş da, Erdemir&[#]8217;deki çalışanların kaynaşma ve dayanışmasının en üst düzeyde olduğunu, bundan da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Odabaş, önümüzdeki süreçte başlayacak olan sözleşme görüşmeleri ile ilgili bilgiler aktardı.

Konuşmalar sırasında sık sık sendika lehine sloganlar atılan gecede Yücel&[#]8217;e, Çelik Üretim Baş Müdürlüğü adına Ereğli&[#]8217;de yıldırım düşmesi sırasında bir Erdemir çalışanının çektiği fotoğrafın yer aldığı tablo hediye edildi.

Gecede ayrıca sendika üyelerinden Çetin Akdeniz ile Beyhan Ayyıldız&[#]8217;ın doğum günü kutlama pastaları sahnede kesildi.

Nezih bir ortamda gerçekleşen gecede, Erdemir çalışanları, yerel sanatçı Neray&[#]8217;ın söylediği şarkı ve türküler eşliğinde eğlendi.
Editör: Pusula Gazetesi