Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ve Yönetim Kurulu üyeleri de kan vererek kampanyaya destek oldu. Vatandaşlara duyarlıklarından dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, herkesin hayatının bir döneminde kana ihtiyacı olacağı düşüncesiyle hareket etmelerini isteyerek, “Kan bağışları sayesinde birçok insanımız hayata bağlanıyor. AK Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı olarak önemini bildiğimiz için elimizden geldiğince destek olmak istedik. Bu kampanyaları tekrarlamayı düşüyoruz. Bağış yapan tüm partili ve Çaycumalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi’nden Dr.Murat Babalık da, kampanyaya ilginin oldukça yüksek olduğunu ifade ederek, “Tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, dernekleri, odaları her zaman davet ediyoruz. Sadece Kızılay olarak düşünmemek gerekir, bir gün herkesin kana ihtiyacı olacağını düşünmek lazım. Kızılay sadece araçtır. Kan bağışı yapan insanlara çok teşekkür ediyoruz, bu şekilde sadece ihtiyacı karşılıyoruz. Bağış ne kadar yüksek olursa, insanlar mağdur olmaz. Basın aracılığıyla tüm kurumlara çağrı yapıp destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Düzenli olarak kan bağışı yaptığını söyleyen Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de, kampanyada emeği geçenlere teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi