Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret ederek, gazetecilere yönelik sağlık kontrolüne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Dün gerçekleştirilen ziyarete; KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Sinan Çetinbakış, Mali Sekreter Mustafa Emen ve Yönetim Kurulu üyeleri Aydın Arslanyılmaz, Ender Yüksel ve Erhan Altıparmak katıldı. Ziyarette, KGD Yönetim Kurulu Başkanı Sav, Rektör Özek’e çiçek takdim etti.

KGD Başkanı Osman Sav, sağlık kontrollerinin gazeteciler açısından yararlı olduğunu belirterek, Rektör Özer’e, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin gelişimi konusunda yaptığı yatırımlar konusunda teşekkür etti. Başkan Sav, “Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak talebimiz üzerine sizinle gerçekleştirmiş olduğumuz check-up için teşekküre geldik. Hem gazeteci arkadaşlar, hem de aileleri bundan çok faydalandılar. Bundan sonra periyodik olarak bunu yapabilirsek, çok memnun kalırız. Üniversitemizin yeni eğitim-öğretim yılı da hayırlı olsun. Gerçekten güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde de güzel çalışmalar oluyor. Genç ve idealist olmanızın Zonguldak’a büyük şeyler katacağını düşünüyoruz. Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin Bayram Gazetesi’ne yapmış olduğunuz açıklamalarla da bazı şeyleri daha net açıklamış oldunuz, Zonguldak için. Birçok söylemler var, kentle üniversitenin bütünleşmesi için, bizimle yapılan check-up ve diğer etkinlikler, ‘aslında bu bütünleşmenin bir parçasıdır’ diye düşünüyorum. İnşallah bu etkinliklerimiz ve bütünleşmemiz devam eder. Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak bu yönde bize ne düşüyorsa, yapmaya hazırız” dedi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ise, check-up etkinliğinin 6 aylık periyodik aralıklarla devam edeceğini belirterek, Bülent Ecevit Üniversitesi olarak her geçen gün gelişim sağladıklarını, öğrenci sayısının 16 binlerden 20 bin barajını geçtiği müjdesini verdi. Özer, eğitim-öğretim yılının başladığını belirterek, yeni bölümleri ve hedefleriyle ilgili şöyle konuştu:

“Biz üniversitemizi hedefçe büyütmeye devam ediyoruz. 2012-2013 eğitim-öğretim yılına girmiş bulunuyoruz ve yoğun bir öğrenci kapasitemiz var. Göreve geldiğimiz günden itibaren üniversitemizin, hem eğitim-öğretim kapasitesini, hem araştırma kapasitesini, hem de aynı zamanda toplum ve hizmet kapasitesini arttırmak için çaba sarf ediyoruz. Bu çabalarımız devam edecek. Aynı zamanda biz şehir üniversiteyiz. 11 ayrı kampüste hizmet veriyoruz. 11 ayrı kampüste de her yerde yatırımlarımız devam ediyor. Ziyaretinizden dolayı Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne teşekkür ediyorum. Check-uplarımız devam edecek, tüm gazeteci arkadaşlarımız ve birinci derece yakınları da bu hizmetten yararlanacak. Bundan sonra 6 aylık periyotlar halinde check-upları sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi