Kozlu Belediye Meclisi&[#]8217;nin Eylül ayı toplantısı, Belediye Meclis Salonu&[#]8217;nda gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu´daki gelişmeler ve projeleri hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Başkan Bektaş, konuşmasında, "Budan önce gerçekleşen meclis toplantılarımızda sürekli imar tadilatı ile ilgili talepler geliyordu. Ancak çalışmalarımız sonrası bu şekildeki talep sayısı 5 maddeye kadar düştü. Önceden Eylül ayı toplantılarımız 40 madde gibi oluyordu. Bu gün 5 madde üzerinde imar konusu var. Sahil projemizin 2&[#]8217;nci kısmı için gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Dere ıslahı ihalesi 5 Eylül 2012 günü başlayacak. Kanalizasyon çalışmalarımız tam hızıyla devam ediyor. Mendirek ihalesi sonuçlanmak üzere... Duble yol çalışmamız 1 yıl içinde tamamlanacak. 2013 yılında yeni belediye hizmet binamıza taşınacağız. 300 bin ton su kaçağımız vardı, hat yenileme çalışmalarımız ile önlemeye çalışıyoruz. Bu çalışmalar ile su kaçaklarını önüne geçtiğimizi sanıyorum. Hat yenilemesi yaparken vatandaşımız birazcık sıkıntı çekti ancak Kozlu´nun geleceği için alt yapımızı sağlam tutmalıyız. Kanallarımıza 100´lük borular ile devam ediyoruz&[#]8221; dedi.

Kozlu Belediye Meclisi&[#]8217;nin Eylül ayı ilk toplantısında 12 madde üzerinde görüşme yapılırken, bazı maddeler kabul edilirken, bazı maddeler gerekli komisyonlara sevk edildi. Eylül ayı 2&[#]8217;nci toplantısı 7 Eylül 2012 Cuma günü yapılmak üzere karara bağlandı.

Başkan Bektaş, meclis toplantısı ile ilgili yaptığı yorumda ise, &[#]8220;Bu meclisten bu zamana kadar çok değerli ve Kozlu´nun geleceğini ilgilendiren çok önemli kararlar çıktı. Bu kararlar da gelişigüzel alınmadı. Çok ciddi ve titiz çalışmaların sonucunda belli kararlara varıldı. Gösterdikleri performans ve başarılı çalışmaları nedeniyle tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi