AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz&[#]8217;ı ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle &[#]8220;hayırlı olsun&[#]8221; dileklerini ilettiler.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, &[#]8220;Yeni görevinde size hayırlı olsun diliyorum. Kurumda çalıştınız. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Hayırlı işler yapacağınıza inanıyorum. Ramazan nedeniyle gelemedik size ve çalışanlarınıza hayırlı olsun. Amelebirliği Zonguldak dışında olmayan bir kurum. Kurumun misafirhanesinden Ankara&[#]8217;ya gelenler yararlanıyor. Karaman&[#]8217;da çok güzel bir okul yaptırıldı. Milli Eğitim Bakanından söz aldık, güzel bir program yaparak, Karaman ve Çaycuma&[#]8217;daki iki okulun açılışını yapacağız. Bu kurum köklü bir kurum. İşçilerin haklarını ve menfaatlerini koruyorlar&[#]8221; dedi.

Ulupınar, şunları söyledi:

&[#]8220;Gaziantep&[#]8217;te cenazede herkes bölgede idi. Bunun son olmasını temenni ediyoruz. Birlik beraberlik içinde bu beladan kurtulacağız. Terörü lanetliyoruz. İçte ve dışta teröre destek verenlerin gayretleri boşa çıkacaktır. Şehitlerimize Allah&[#]8217;tan rahmet diliyoruz. Türk ulusunun başı sağ olsun. Geride kalanlara sabırlar diliyorum&[#]8221;

Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz da, konuşmasında, &[#]8220;Bu kurumun içindeyiz. Zonguldak&[#]8217;a büyük katkısı olan bir kurum. Zonguldak ekonomisine katkı veriyor. Sandık hizmetleri olarak kuruldu bu kurum. Zonguldak ile Amelebirliği ile iç içe. Şu anda 11 bin 600 üyemiz var, gittikçe azalıyor, azalınca geliri de azalıyor. Güzel bir okul yapıldı. Amelebirliği&[#]8217;ne döner sermaye gibi bir çalışma yaparak gelirlerini artırmamız gerekiyor&[#]8221; dedi.

&[#]8220;ZONGULDAK, YEREL GAZETECİLİK AÇISINDAN ŞANSLI BİR İL&[#]8221;

AK Parti Heyeti, daha sonra Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;ni ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, &[#]8220;Sağ olsun Sayın Vekilim Özcan Bey ve Metin Başkanımız yeni yerimiz dolayısıyla ziyarette bulundular. Bir ay önce KGD, BKM&[#]8217;ye taşınmıştı. Bir aydır da çalışmalarımız sürüyor. Kendilerine geldikleri için teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

KGD&[#]8217;nin yeni yerinin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Özcan Ulupınar, &[#]8220;KGD&[#]8217;nin yeni yerinde arkadaşlara ziyarette bulunmak istemiştik. Eski derneğin yeri küçüktü, otopark sorunu da vardı. Gazeteci arkadaşlarımızın orada verimli çalışmaları söz konusu değildi. Burada daha huzurlu, sağlıklı ve verimli çalışacaklarına inanıyorum. Zonguldak&[#]8217;ın tamamını teşkilatlarımızla beraber üç kere dolaştık. Çok verimli geçti, Ramazan ayı bizim için. Hem teşkilatlarımızla, hem halkımızla beraber olduk. Çalışmaları yerinde gördük. Problemleri yerinde gördük. İlgililerle de yetkililerle de bunları istişare etme fırsatımız oldu. 1 Ekim 2012 tarihine kadar Zonguldak&[#]8217;ta ziyaretlerimiz sürecek. Gittiğimiz yerlerde bazen vatandaşlarımız, &[#]8216;Seçim de yok, neden geldiniz?&[#]8217; diye soruyorlar. Ama neden geldiğimizi söyleyince de, mutlu oluyorlar. Zonguldak, yerel gazetecilik açısından şanslı bir il. Basın camiasında ciddi manada çalışan emekçiler var. Biz siyasiler, yaptığımız çalışmaları sizlerin aracılığı ile vatandaşlarımıza duyuruyoruz. Vatandaşlarımızın problemlerini ve şehrimizin problemlerini de sizlerden öğreniyoruz. Gazeteci arkadaşlarımız görevlerini yaparlarken maddi ve manevi sıkıntılar yaşıyorlar. Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi