Zonguldak´ta doğa sporlarının gelişmesinde önemli katkıları bulunan Rafting İl Temsilcisi İlker Buğra Kubilay ve Kano İl Temsilcisi Bülent Püren, Bolu Kartalkaya´da verdikleri "Kayak Eğitimi"yle gençlerin keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.


Zonguldak KEŞİF Rekreasyon ve Doğa Sporları Merkezi tarafından, Kayak Eğitimi veriliyor.


Bolu Kartalkaya´da gerçekleştirilen Kayak Eğitimi´ne kayak sporu ile ilgilenen tüm çocuklar ve gençler katılabiliyor.


Rafting İl Temsilcisi İlker Buğra Kubilay ve Kano İl Temsilcisi Bülent Püren nezaretinde verilen Kayak Eğiminde; Kayak sporuna ilgi duyan gençlerimizin bu kaliteli spor dalını en iyi şekilde öğrenebilmesi ve keyifli vakit geçirebilmeleri amaçlanıyor.


Her hafta gerçekleştirilen etkinlikte, sabah saatlerinde Zonguldak´tan çıkan ekip akşam 5´de dönüş yapıyor.


28 Şubat Cumartesi günü Bolu Kartalkaya´da gerçekleştirilecek olan Kayak Eğitimi için, İlker Buğra Kubilay ve Bülent Püren´e ait olan 0543 747 52 67, 0546 5849796 numaralı telefondan randevu almaları gerekiyor.


Konu hakkında açıklama yapan Kayak Eğitimcisi İlker Buğra Kubilay, "Kayak sporu ile ilgilenen tüm çocukların ve gençlerin katılımına açıktır. Bu kampa, kayak öğrenmek isteyen veya bu spordaki becerilerini geliştirmek ve ileri tekniklere geçmek isteyen herkes katılabilir.


Katılımcıların, daha önceden kayak yapmaları veya eğitim almış olmaları gerekmez.


Amacımız, kayak sporuna ilgi duyan gençlerimizin bu kaliteli spor dalını en iyi şekilde öğrenebilmesi ve keyifli vakit geçirmeleridir.


Bu eğitimde her seviyede temel kayak eğitimi verilmekte, daha önce bu sporu yapmış olanlara ise ileri teknikler öğretilmektedir. "şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi