Cilas Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak, Başkan Yardımcısı Ertan Civak, Genel Müdür Melih Kökten, Teknik Müdür Hayri Yardım ve Efkan Yardım, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş&[#]8217;i makamında ziyaret ederek, yeni projeleri hakkında bilgi verdiler.

Cilas Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak, ziyarette yaptığı açıklamada, &[#]8220;Çaydeğirmeni beldesi, son 8 yıldır belediye hizmetleri ve özel sektör yatırımları ile çok büyük ivme kazanmıştır. Bunda Belediye Başkanımız Sayın Satılmış Gebeş&[#]8217;in emeği büyüktür. Beldesinde özel sektöre destek vererek dünya çapında marka olmuş firmaların yatırımlarını beldesine yapılmasını sağlamıştır. Bizim işyerlerimizde 500 civarında çalışanımız var. Bizim beldedeki yatırımlarımızda emeği çoktur. Şimdi Çaydeğirmeni&[#]8217;nde yeni yatırımlara yelken açtık. Belediyemiz gerekli imar çalışmalarını tamamladı. Bizde gerekli projemizi hazırladık. En kısa sürede Çaydeğirmeni&[#]8217;ne içerisinde aquapark, yüzme havuzları (açık-kapalı) düğün salonu, konferans salonu, sauna, hamam, masaj salonları bulunduran dört yıldızlı otel projemizi hayata geçireceğiz ve beldemizde istihdam yaratacağız&[#]8221; dedi.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Beldemizin en önemli yatırımcılarından biri olan İrfan Civak&[#]8217;ı gerçekten başarılarından dolayı kutluyorum. Beldemize istihdam anlamında büyük katkı sağladılar. Yapacakları yatırım beldemizin cehresini tamamen değiştirecektir. Estetik anlamda beldemize ayrı bir güzellik katacak, yeni istihdam alanları yaratacak ve bölgede çok büyük bir eksikliği giderecektir. Ben Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak başta olmak üzere idari heyeti ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi