Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;i ziyaret etti. Ziyarette Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun&[#]8217;da yer aldı.

Sık sık Zonguldak ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Yukarıbaş: &[#]8220;Bu ziyaretlerimizle de hem Zonguldak&[#]8217;taki son durumları öğrenmek için Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanımız Muharrem Coşkun ve Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir&[#]8217;i ziyaret ettik. İl Belediyemiz olarak kendilerine başarılar diliyoruz&[#]8221; dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, &[#]8220;Zonguldaklılar Derneği Almanya&[#]8217;da gerçekten çok iyi bir noktada. Buradan hangi heyet giderse gitsin mutlaka onları karşılamak ve ağırlamak gibi bir alışkanlıkları var. Ben her iki gidişimde de bunu bizzat yaşadım. Gerçekten mutluluk verici. Bulundukları yerdeki nüfus da 200-250 bine yakın bölgemiz insanı yaşıyor. Özellikle siyasal atmosferde çok büyük etkinlikleri olan bir konumdalar. İnşallah bu gelişmeler çok daha yukarılara taşınacaktır. Ben bu anlamdaki çalışmalarını da kutluyorum. Kültürel faaliyetlerimizin Almanya&[#]8217;ya taşınmasında da kendilerinin çok büyük gayretleri var. Bir Zonguldaklı olarak kendilerine çok teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.

Başkan Erol Yukarıbaş&[#]8217;ın kendilerini Almanya&[#]8217;daki Zonguldaklılar Derneğinin Zonguldak Şube Başkanı olarak görevlendirdiğini belirten Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, konuşmasında; &[#]8220;Erol Başkanımız Zonguldak&[#]8217;a geldiğinde mutlaka bilgi sahibi olmak için teker teker uğrar. Bizi de Almanya&[#]8217;daki Zonguldaklılar Derneğinin Zonguldak Şube Başkanı olarak görevlendirdi. Bizde Zonguldak&[#]8217;a gelen arkadaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Tatilini yaptıktan sonrada ilimize geldi. Bizlerden aldığı bilgileri de Almanya&[#]8217;daki arkadaşlarımıza aktaracak&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi