SAADET PARTİSİ&[#]8217;NDEN ZİYARET

SP Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve Yönetim Kurulu üyeleri CHP İl Başkanı Halil Furat&[#]8217;ı ziyaret ederek, yeni göreve seçilmelerinden dolayı kutladı.

Ziyarette bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Halil Furat, &[#]8220;3 Haziran&[#]8217;da seçim yaptık. Daha önce ilçe seçimlerini kavgasız-gürültüsüz tamamladık. Daha sonra İl Başkanlığı seçimini yaparak, göreve geldik. Çalışmalarımıza başladık. Genel Merkezimizin de seçimi yaparak Genel Başkanımızı yeniden seçeceğiz. Siyasi partilerin amacı, halka hizmet etmek, derdi olanların derdini çözmektir. Görevimizin bilincindeyiz Ne yapmak gerekiyorsa bize ne düşüyorsa her türlü işbirliğine hazırız. Bu şehir bizim. Ziyaretinizden dolayı teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum&[#]8221; dedi.

SP İl Başkanı Sadık Kar da, ziyarette yaptığı konuşmada, &[#]8220;Yeni göreviniz dolayısıyla şahsınızda Yönetim Kurulu arkadaşlarınızı kutluyorum. İnşallah Zonguldak ve ülkemize hayırlı çalışmalara vesile olur. Göreve başladığımız günden itibaren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Zonguldak ile ilgili çalışmalarda her kesim ile fikir telakkisinde bulunmak için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İlişkilerimizi sıcak tutmalıyız. Kayıkçı kavgası ile bir yere varılamayacağını herkesin bilmesini istiyoruz. Hizmet odaklı çalışmalar yapmalıyız. Ülke için ilimiz için motor görevi olmalıyız. Bu size yaptığımız özel ziyarettir. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Hayırlı ve güzel hizmetler yapmanızı canı gönülden destekliyorum&[#]8221; dedi.

ZİRAAT ODASI&[#]8217;NDAN ZİYARET

Ziraat Odası Başkanı Hasan Kabarık da, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte CHP İl Başkanlığı&[#]8217;na seçilen Halil Furat&[#]8217;ı parti binasında ziyaret ederek, &[#]8220;hayırlı olsun&[#]8221; dileklerini sundular.

Ziyarette bir konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı Hasan Kabarık, &[#]8220;Yeni göreviniz hayırlı olsun. Ülkenin içinde bulunduğu koşullar ortada. Hepimiz hizmet yapmanın peşindeyiz. İnşallah ülke ve Zonguldak için hayırlı olur. İnsanın iki kolu var. Sağı var, solu var. Bunlar birbirine destek veriyor. Birbirimizi sevmek, saymak insanların görevidir. Sizler bu konuda tecrübelisiniz. Bundan sonraki görevinizde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.

CHP İl Başkanı Halil Furat da, ziyarette yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

&[#]8220;Baba mesleğimiz kasaplıktı. Tarımla uğraşıyoruz. Sanayileşmenin yanında tarımın önemi ortada&[#]8230; Dışa bağımlı politikalar izleyen hükümetin durumu ortada. Her şeyde olduğu gibi tarımda dışa bağımlı durumda&[#]8230; Zonguldak&[#]8217;ta seracılık ve hayvancılık uygulanabilir. Partimize gelen Alman Milletvekili, Türkiye ile Almanya arasında tarım konusunda ortak işletme açma fikrini ortaya attı. Bu da bir girişimdir. Bu konuyu ilettiler, biz de ziyaret etmek istiyoruz. Tarım, Zonguldak&[#]8217;ın önünü açacak bir uygulamadır. Zonguldak&[#]8217;ta topraklar verimli işlenebilirse, tarım konusunda önemli bir çalışma yapılabilir. Bu konuda Ziraat Odası olarak bir komisyon oluşturulabilir, sizin başkanlığınızda. Bize ne düşüyorsa, ne gerekiyorsa yapacağız. Olaylara karşı duyarlı olmalıyız.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi