Çaydeğirmeni beldesinde Türk Kızılayı Şube Başkanlığı tarafından kan bağışı çadırı kuruldu. Çaydeğirmenili vatandaşlar, kampanyaya tam destek vererek, konu hakkındaki hassasiyetlerini gösterdiler.

Kan bağışı hakkında kısa bir açıklama yapan Türk Kızılayı Şube Başkanı Necati Çaybaşı, &[#]8220;Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır sözlerinden yola çıkarak 2-3 ay aralıklarla beldemizde kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Olumsuzlukları mahal vermemek için kan bağışı çadırımızda uzman personel ve bir doktor bulundurmaktayız. Kan bağışında bulunan insan daha sağlıklı ve dinç olur. Bağışta bulunulan kanlar öncelikle bazı testlerden geçirilmektedir. Test sonucunda olumsuz bir bulgu ile karşılaşılırsa konu hakkında vatandaşımız bilgilendirilmektedir. Böylece bazı hastalıkların tedavisinde erken teşhis konulabilmektedir. Kampanyamıza duyulan ilgi bizleri de memnun ediyor. Kan bağışında bulunan bütün vatandaşlarımıza teşekkürler ederek ileri zamanlarda da düzenleyeceğimiz kampanyalarımıza desteklerini esirgememelerini diliyorum, ayrıca kan bağışı kampanyamıza katılan Belediye Başkanı Sayın Satılmış Gebeş&[#]8217;e konuya olan duyarlılığından ve şubemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Kan bağışında bulunan Başkan Satılmış Gebeş de, &[#]8220;Bizler, &[#]8216;kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır&[#]8217; düşüncesiyle burada bizzat kan bağışında bulunarak, destek vermek istedik. Her an kendimizin veya bir yakınımızın kan ihtiyacı olabileceğini unutulmaması gerekiyor. Sağlığımız imkan verdiği sürece bu tür kampanyaları desteklemeliyiz. Kampanyayı düzenleyen Şube Başkanımız Necati Çaybaşı&[#]8217;na, kampanya süresince görevinin başında bulunan doktor ve uzman personele, kampanyaya destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi