Kanalizasyon Arıtma İnşaatı sonrasında caddelerde oluşan çukurlar nedeniyle tepki gösteren sürücülerden daha önce sabır ve anlayış isteyen Başkan Akdemir, Adil Bahadır&[#]8217;ın Başkan Vekilliği döneminde başlatılan kısmı asfaltı hızlandırdı. Daha önce doğalgaz boru hatları döşeneceği için yolların yeniden açılacağını bu nedenle asfalt yapmayacaklarını belirten Akdemir, sorunlu bölgelerde trafiğin beklediklerinden daha fazla olumsuz etkilendiğini belirterek, &[#]8220;Vatandaşımız haklı. Şu an çalışma yapılmayan bölgelerde dolgu ve yama asfalt uygulamasıyla onarım yapıyoruz. Böylece tozu da önlemeye çalışıyoruz. Bunlar geçici asfalt. Asıl asfaltı Kanalizasyon Arıtma Sistemi, EnerjiSa ve doğalgaz çalışması tamamlandığında yapacağız&[#]8221; dedi.

AKDEMİR, BERAT KANDİLİ&[#]8217;Nİ KUTLADI

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdemir, Berat Kandili&[#]8217;nin af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi ile birlik beraberlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel bir gün olduğuna değindi. Başkan Akdemir, tüm Zonguldak halkının Berat Kandili&[#]8217;nin hayırlara vesile olmasını dileyerek mesajında şu görüşlerine yer verdi:

&[#]8220;Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve mağfiret sahibi olan Yüce Allah&[#]8217;a sığındıkları gündür. Bu gecede kırgınlıklara son verilir, hayır duaları alınmalıdır. Beratın özünde, günahlardan arınma ve Yüce Allah´ın rahmet ve mağfiretine ulaşma amacı vardır. Bu gecede Allah´ın affı ve bağışlamasının çok olacağı müjdelendiğinden, bu geceye ´Berat Gecesi´ denilmiştir. Bu gece bağışlanma ve af gecesidir. Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Bu vesileyle Tüm İslam aleminin ve Zonguldak halkının Berat Kandili&[#]8217;ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi