Hastane sahnelerinin çekileceği bölüm için Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi´nin Üzülmez´deki kampusünde bulunan eski TTK Üzülmez İşletme binası mekan olarak seçildi. Hastane dekoru için gerekli düzenlemeler filmin sanat yönetimi tarafından uygulanmaya başladı.

Filmde; Yılmaz Erdoğan, Behçet Necatigil&[#]8217;i canlandıracak, eşi Belçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat ve Farah Zeynep Abdullah rol alacak.

&[#]8220;Öyle Bir Geçer Zaman Ki&[#]8221; dizisinin Aylin&[#]8217;i ile &[#]8220;Kuzey ve Güney&[#]8221; dizisinin Kuzey&[#]8217;i filmde birlikte rol alacak. &[#]8220;Öyle Bir Geçer Zaman Ki&[#]8221; dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Zonguldaklı şairlerin hayatının anlatıldığı &[#]8220;Kelebeğin Rüyası&[#]8221; filminde oynayacak.

TTK Üzülmez İşletme binası BEÜ GSF Resim Bölümü öğrencilerinin de bu yıl proje çalışmalarına ev sahipliği yapmıştı. Böylece eski EKİ´nin ve sonraki adıyla TTK´nın tarihi yapıları ilk kez farklı disiplinlerde sanat çalışmaları için kullanılmış oluyor. Kent yöneticilerinin önderliğinde olmasa da kendiliğinden gelişen tesadüfler TTK Üzülmez İşletme binasını aynı yıl hem resim hem de film sanatı için mekan yaptı.
Editör: Pusula Gazetesi