AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, beraberinde Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öztürk, ilçe yöneticileri ile Gökçeler ve Kandilli beldelerinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.

İlk olarak Gökçeler beldesine geçen Milletvekili Candan ve Kaymakam Çay, burada vatandaşlar ile de sohbet etti. Candan, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, &[#]8220;Gökçeler yolu oldukça dar. Burası Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessesesi&[#]8217;nin olduğu yer. Aynı zamanda iki tane özel firma var. Bir tanesi kum ocağı, diğeri de kömür ocağı tesisi. Bu işletmelerin buradan kamyonları geçiyor, TIR&[#]8217;lar oldukça geniş, yol da dar. Hayati tehlike arzediyor halk için. Buraların biran evvel yapılması gerekiyordu. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız konu ile ilgileniyor, biz de takip ediyoruz. Bizim takibimizde burası&[#]8221; dedi.

Daha sonra Kandilli-Ereğli arasında devam eden ve Kandilli&[#]8217;den Köseağzı mevkisine kadar altyapısı tamamlanarak asfalta hazır hale getirilen yol güzergahında incelemelerde bulunuldu. Milletvekili Candan, seçim öncesi yarıda kalan bu yolu söz verdiklerini ve seçimin ardından 1 yıl geçtikten sonra bu sorunu çözdüklerini söyledi. Candan, &[#]8220;Kandilli yolu benim söz verdiğim yerlerden bir tanesi, burayı tamamlayacağıma dair söz vermiştim. Geldiğim günden bu yana buranın üzerinde hassasiyetle durduk, çok uğraştık. Sağ olsun, yetkililerimiz destek verdi, asfalt hariç diğer bölümü tamamlandı, asfaltı da yaptığımız zaman bölge halkının kullanımına açacağız. Ben geldiğimde bu yol güzergahı problemliydi, yarısı açıktı, 1 yıl gibi kısa sürede burayı tamamlama aşamasına girdik. İnsanlarımızı mutlu edeceğimizi inanıyorum, buraya geldiğimizde halkımızın en büyük isteği yol güzergahının tamamlanmasıydı. İlk etap bitti, diğer bölümü için şu an bir şey söyleyemiyorum. Önümüze fırsat çıkınca, bunu değerlendireceğiz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi