Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette Konuşma yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, “Sıkıntıları var biliyorum esnafımızın, şehrimizin bütün esnaflarının sıkıntısı var. Bizlerde bu sıkıntıları basından takip ediyoruz. Bundan sonra bu işin içinde olarak sizlerin dertlerine çare bulmaya çalışacağız. Bunun için arkadaşlarımızla beraber yeni dönemde esnafımızın sorunlarını halletmek adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Onun için belediyeyle, tüm diğer meslek kuruluşlarıyla bilgi alış verişinde bulunacağız. İnşallah güzel günler göreceğiz. İşçi, emekli, ezilen kesimlerin partisiyiz. Bizim asli görevimiz sizlere yardımcı olmak. Belediye başkanını ve belediyenin bizde olması münasebetiyle bu konuda size tabi ki daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olacağız. Şehrin sorunları neyse biz CHP olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.
Esnafın sorunlarının çözümü için destek isteyen Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar ise, “Zonguldak’ta bir esnafsınız. Yıllardır Zonguldak’ta yaşayan bir esnaf olarak minibüs, taksici, kamyonetçi, servisçi esnaflarımızın sıkıntı ve sorunlarını biliyorsunuz. Bu sıkıntılara 2005’te çıkan yasa gereği belediyemizin elinde çok büyük yetkileri var. Bu yetkilerden dolayı çok zor durumda olan esnafımız var. Sizlerinde bizlere vereceği destekle beraber bu sorunları aşacağımıza inanıyorum. Sizlerden ricamız esnafımıza, Zonguldak’ımıza sahip çıkmanız. Sorunlarımıza bir çözüm üretmenizi istiyoruz. Yeni görevinizde de başarılar diliyorum” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi