Yemeğe; Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Sosyal Hizmetler Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya, AK Parti Kilimli Belde Başkanı Cavit Taşcı, AK Parti Kozlu Belde Başkanı Muharrem Karakuş, AK Parti Kozlu Belde Engelliler Komisyonu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Kilimli Engelliler Komisyonu üyeleri katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, engellilere büyük önem verdiklerini belirterek, ilerleyen günlerde engellilere tekerlekli sandalye dağıtacaklarını söyledi. Karaduman, &[#]8220;Arkadaşlarımız birlik, beraberliği sağlamak adına arkadaşlarımız böyle bir organizasyon düzenlediler. Kendilerine bu yemek organizasyonundan dolayı teşekkür ediyorum. Bizde onlara katkı vermek için yanlarında olmak istedik. Bundan sonra ki süreçte engellilerimize daha iyi hizmet yapabilmek için, engelliler komisyonu arkadaşlarımızla programlar düzenleyeceğiz. Engellilere ulaşabilmek için bu arkadaşlarımızın vasıtasıyla bize kazandıracağız. Mevcut hallerinin yapılanması için daha iyi hizmet götürebilmek için engellilere katkı vereceğiz. Türkiye genelinde 7 bine yakın arkadaşımız işe başladı. Bundan sonraki süreçlerde diğer engelli arkadaşlarımızın da işe girmelerini sağlamaya çalışacağız. Yine teşkilat olarak İl Teşkilatımızın önümüzdeki süreçte programladığı tekerlekli sandalye programı var. Bununla ilgili biz çalışmalarımıza başlardık. Tüm mahallelerimizde, beldelerimizde tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli kardeşlerimizi belirleyerek önümüzdeki süreçte bir program yaparak, onlara tekerlekli sandalye programı düzenleyeceğiz ve onlara bu ihtiyaçlarını gidermiş olacağız. Engellilerin engellerini aşabilmek için tüm mücadeleyi sergileyeceğiz&[#]8221; dedi.

AK Parti Kilimli Engelliler Komisyonu Başkanı Orhan Çimşir ise, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, &[#]8220;Birlik, beraberlik ve kaynaşma adına yemeğimizi düzenledik. Teşkilatımızla belediyemiz, teşkilat başkanlarımız, Zonguldak&[#]8217;tan gelen misafirlerimiz yemeğimize katıldılar. Bu yemek birlik ve beraberliğimizin göstergesidir&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi