AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Murat Topçu, Mahalli İşler Başkanı Şerafettin Albayrak, Ekonomi İşleri Başkanı Zeki Bircan, Dış İlişkiler Başkanı Cengiz Güngör, Üye Ertan Akar’dan oluşan heyet dolmuşçu esnafları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Karaelmas, Mithatpaşa, Fındıksuyu, 88 Evler, Çaydamar-Kokaksu ve Birlik Mahallesi dolmuşçu esnafları ile görüşen Başkan Karaduman, ziyarette şöyle dedi:
“Geçtiğimiz hafta teşkilat olarak dolmuşçu esnaflarımızla sohbet programları organizasyonu düzenleme kararı aldık. Teşkilat olarak şehrimizdeki dolmuşçu ve taksici esnaflarımızı gezerek yerinde onların sıkıntılarını dinlemeye geldik. Sizler de bizi kabul ettiniz. Genel sıkıntı fiyatlardaki rekabet olması esnaf arkadaşlarımızı sıkıntıya sokuyor. Halk otobüslerini esnaf arkadaşlarımız satın alarak hem araç sayısının düşmesi hem de kendilerini ekonomik anlamda düzlüğe çıkacaklarını ifade ettiler. Zonguldak Belediyesi’nin bu konu ile ilgili çalışması var mı yok mu bu yönde biz de sorunların çözülmesi yönünde gayret edeceğiz.”
Editör: Pusula Gazetesi