Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Haziran ayı Belediye Meclis toplantısını açık havada yaparak, bir ilke imza attı.
Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan Çaydeğirmeni Mesire Alanı’nda yapılan toplantıya, Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı.
Belediye Başkan Gebeş, toplantıda, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, yapacağı projeler hakkında da muhtarlar ve halktan da fikir aldı.
Vatandaşa sormadan projeleri hayata geçirmek istemediklerini dile getiren Başkan Gebeş, “Belediyeciliğin şeffaf şekilde uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Halk için yapılan her şeyin mutlaka halkla paylaşılması gerektiğine inanıyorum. Bu düşüncelerim nedeniyle havalarında güzel olması sebebiyle Haziran ayı olağan meclis toplantımızı halkımızla paylaşarak ve istişare ederek yapıyoruz. Tabii ki Çaydeğirmeni Belediyesi birçok alanda ilklere imza attı. Biz Çaydeğirmeni Belediyesi olarak yaptığımız her projeyi halkımızla tartışarak istişare ediyoruz. Halkımızla olgunlaştırdıktan sonra uygulamaya koyuyoruz.&[#]8200;Buraya güzel bir mesire alanı kazandırdık. Belediye olarak burada çeşitli spor tesisleri kurduk. Bu sebeple hem buranın tanıtımını yapalım, hem vatandaşlarımızı biraz dinlendirelim, hem de belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verelim istedik. Benimde tüm belediye başkanı arkadaşlara tavsiyem, bölgelerinde başarılı olmak istiyorlarsa, mutlaka projelerini belde halkıyla paylaşsınlar. Bu şekilde size olan desteğin arttığını göreceğinizi düşünüyorum” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi