TED Karadeniz Ereğli Koleji Toplantı Salonu&[#]8217;nda düzenlenen törende konuşan Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, şunları söyledi:

&[#]8220;Türk Metal Sendikası&[#]8217;nın sosyal sendikacılık anlamında üyelerimizin ailelerine yönelik yatırım ve hizmetlerden birini daha gerçekleştirdik. Eğitime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde öğrencilerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını istedik. İlköğretim okullarının 8. Sınıf öğrencilerini kapsayan Türkçe, Matematik ve Fen Bilgisi dersi kursları, TED öğretmenlerinden Türkçe Öğretmeni Sahir Akçakoca, Matematik Öğretmeni Şadan Durak ile Fen Bilgisi Öğretmeni Vedat Okur tarafından verildi. Çocuklarımız yaklaşık 3 aylık sürede en iyi koşullarda kurslarını tamamladı. Öğrencilerimizin aldıkları kursta elde ettikleri seviyenin yüksek olması da bizi ayrıca mutlu etti. İlk kez bu yıl uyguladığımız kursta varsa eksiklerimizin aileler tarafından sendikamıza bildirilmesini istiyoruz. Bu sayede, geleneksel hale getireceğimiz etkinliğimizi önümüzdeki yıllarda hatasız tamamlamamıza katkı sağlayacaktır. Daha önce çalışanlarımızın eşleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz yemekli etkinlikler, eğitim seminerleri gibi faaliyetlerle, sendika olarak üyelerimizden gelen aidatları, yine kendilerine ve ailelerine hizmet ve yatırım olarak dönmesini sağlamış oluyoruz. Bu konuda desteğini esirgemeyen başta Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak olmak üzere genel merkez yöneticilerimize ve bu çalışmamızda desteklerini gördüğümüz TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ile yönetimine teşekkür ediyoruz.&[#]8221;

BOZKUŞ: HER ZAMAN DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

TED Vakfı 2. Başkanı Celal Bozkuş ise, sendikamızdan eğitime yönelik gelen talebi emir kabul ettiklerini ifade ederek, &[#]8220;Geleceğimiz olan çocuklarımıza yapılan eğitim yatırımına her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerinden dolayı Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Sayın Yusuf Ziya Odabaş başta olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.

TED Koleji Lise Müdürü Selim Aslankaya, Müdür Yardımcısı Berkan Yusuf Durak, Türk Metal Sendikası yöneticileri, okul öğretmenleri, veliler ve öğrencilerin katıldığı törende kursu tamamlayan 52 öğrenciye sertifikaları, kurs veren öğretmenlerimize de çiçek verildi.

Editör: Pusula Gazetesi