Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi tarafından Kilimli’de yılsonu dönem sergisi açıldı.

Kilimli’de oturan Fatih Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı olan kursiyerler tarafından Paflogon Düğün Salonunda yılsonu dönem sergisi açıldı.

Açılışa, Vali Yardımcısı Engin Durmaz, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ali Osman Yılmaz ve Recep Demirtaş, Satılmış Tunçkaya, Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen sergi açılışında konuşan Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, sergi açılmasında destek olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Öncelikle sergimize katıldığımız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Halk Eğitim Merkezimizin yılsonu sergilerinin üçüncüsünü Kilimli Beldemizde açıyoruz. Kilimli Belediye Başkanımız buradaki faaliyetlerimizde bize çok yardımcı oldu. Bu öğretim yılında Zonguldak ve beldelerimiz olarak 11 bin 500 kursiyerimize ulaştık. Herkesin çok büyük desteğini gördük. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Engin Durmaz, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ve Milli Eğitim Müdür Yardımcıları tarafından yılsonu sergisinin kurdelesi kesildi. Açılışın ardından protokol üyeleri Fatih Halk Eğitim Merkezi yılsonu dönem sergisini gezdiler.

Editör: Pusula Gazetesi