Zonguldak Çevre Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Meltem Gürbüz, düzenledikleri öğlen yemeğinden elde edilecek olan gelirle il dışına çıkmayan Hüseyin Girgin İlköğretim Okulu öğrencilerini Ankara´ya götüreceklerini belirtti. Program hakkında bilgi veren Gürbüz, şöyle dedi:
"Bu gün çevre koruma derneğinin bir etkinliğinde bir aradayız. biraz gelir elde etmek amacıyla bir öğlen yemeği düzenledik. Daha önceki kahvaltımızda da bu programın amacını açıklamıştık. Hüseyin Girgin İlköğretim Okulu öğrencilerini Ankara´ya Anıtkabir´e götürmek istiyoruz. Bu yemekten elde edeceğimiz gelir de bize katkı sağlayacak. Hüseyin Girgin İlköğretim Okulu´nun öğrencileri çoğu Anıtkabir´e gitmemişler, il dışına bile çıkmamışlar. Bu onlar için gerçekten güzel bir gezi olacak. Biz de onlarla böyle bir program yapacağımız için çok mutluyuz. Toplamda seksen öğrenciyi Anıtkabir´e götüreceğiz."
Hüseyin Girgin İlköğretim Okulu´nda okuyan seksen öğrenci, 29 Nisan 2012 günü Çevre Koruma Derneği tarafından Ankara´daki Anıtkabir´e götürülecek.
Editör: Pusula Gazetesi