Kozlu beldesinde AK Parti tarafından seçim bürosu açıldı. Açılışa, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanı ve AK Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Hüdai Dökmeci, AK Parti Kozlu Belde Başkanı Hikmet Aydın, partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşma yapan Hüdai Dökmeci, seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi. Dökmeci, &[#]8220;İnşallah bir dönem daha nasıl hizmet yaptıysam daha da artırarak hizmet etmeyi sürdüreceğim. Bu yaptıklarımız bir şey değil. Biz hep vatandaş ve halktan yana olduk. Ne dediysek onu yaptık. Belki hepsini yapamadık. Ama eksiklerimizi tamamlama sözünü de veriyorum. İnşallah daha güzel günlerde daha kalabalıklarda buluşacağız&[#]8221; dedi.
Açılışta konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise seçim bürolarının seçim süresi boyunca halka hizmet vereceğini söyledi. Uçar, &[#]8220;Yerel yönetimlerde yeni bir döneme giriyoruz. Başkanlarımız yaptıklarıyla yapamadıklarıyla yada yapacaklarıyla vatandaşlarımızın karşısına çıkıyorlar. Sadece merkezde değil bütün mahallelerde halkımızla konuşmak için bu mekanları hazırladık. Seçim süreci boyunca halkımıza hizmet verecekler. Önce yerel yöneticilerimizi halkımıza yolsuzluklardan uzaklaştıracağımızı söyledik. Dürüst bir politika ile hizmet edeceğimizi söyledik. AK Partili belediye başkanları bunu yerine getirdiler. Dürüst temiz bir belediyecilik ile hizmet ettiler. Başkanımızda halkımızın karşısına çıktı. Yaptıklarımız ortadadır. Geçmişte yapılanları halkımız çok iyi biliyor. Yerel yönetimlerde önce hem idari hem mani anlamda disipline ederek, ardından bölgelerimizin geri kalmış yatırımlarında yaparak bu dönemi tamamladık. Bundan sonraki süreçte de daha büyük projelerle halkımızın karşısına çıkarak, beldelerimizi ilçelerimizi illerimizi büyük kentler haline getirmek için halkımızdan tekrar görev istiyoruz ve alnımız ak başımız dik olarak halkımızın karşısına çıkıyoruz. Hiçbir kirli iş içerisinde olmamış dürüst siyaset anlayışı ile çıkıyoruz. Geçmişte yapılanlar ile bu dönemde yapılanları kıyaslayarak halkımızın iradesini ortaya koyacağını düşünüyoruz. Bu duygular içerisinde Kozlu&[#]8217;da yapılanları yapılacakları, yapılmak istenenleri de herkes biliyor. Dürüst politika anlayışı ile bu görevi yerine getireceğimize inanıyoruz&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen konuşmasında şöyle dedi:
&[#]8220;Bizim işimiz iş yapmaktır. Çok fazla konuşmak, çok fazla bir şeyler söylemek, insanları galeyana getirmek ve ondan sonrada saman alevi gibi bırakmak bizim işimiz değildir. Dökmeci&[#]8217;nin tekrar belediye başkanlığına aday olması ilkinde neyse şimdi de odur. İlkeli, dürüst, verdiği sözü yerine getiren, getiremediğini de açıkça söyleyen, mazeret uydurmayan, elinden geldiğince hizmet etmeye çalışan bir insan. Biz ona kefil olduk bugünde kefiliz. Sizlerde seçtiniz yine seçicikseniz inşallah. Yerel idarelerde çok fazla sıkıntı çıkarır insanlar. Özlerinde kendi seçimleri olduğu için fitne fesat çok olacak. Bizim işimiz onlara cevap vermek olmayacaktır. Bizim yaptıklarımız ortadadır. Bundan sonraki yapacaklarımızda anlatacağız ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Geçmişte belediye başkanlığı yapmış kişilere teşekkür ediyoruz. Her çivi çakana minnet borcumuz var ama Kozlu&[#]8217;nun ne aldığını biz çok iyi biliyoruz. İşçinin tümünün özel bankalara borcu olduğunu ve hacizli olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bizim birinci dönemimiz Kozlu&[#]8217;yu sadece tamir etmek ve onarmakla geçmiştir. Yeni, yeni Kozlu&[#]8217;ya proje üretip bunları nasıl faaliyete geçirebiliriz, bunların kaynaklarını oluşturmaya çalışıyoruz. Bundan sonra çok daha güzel Kozlu&[#]8217;ya yakışacak şekilde yapılması gereken her şeyi yapacağız, bundan emin olun. Türkiye hem dışarıda hem içerde artık bilinen tanınan fikrine hürmet edilen bir ülke haline geldi. Bizler sizlerden güç alıyoruz. Tüm gayretimiz milletimizi hak ettiği yere getirebilmek içindir. Türkiye gerçekten dünyada yıldızı parlayan bir ülkedir. Bunu hak etmiştir. Kendi büyüklüğümüzü kendi gençliğimizi bilerek artık dünya devleti olmaya süratle ilerliyoruz. Biz milletimize gençlerimize insanımıza inanıyoruz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi