Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz ve beraberindekiler, Zonguldak Gazipaşa caddesinde Zonguldak halkına gül ve lokum dağıtımı gerçekleştirdi.
Gül ve lokum dağıtımından sonra konuşma yapan Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz, “Yeryüzünün manevi karanlığın kapladığı bir anda, kız çocuklarının öz babaları tarafından diri diri toprağa gömüldüğü bin anda, vahşetlerin mateme, cehaletin gözyaşlarına boğulduğu bir anda, insanlık üzerine bir güneş gibi doğdu o. Cenab-ı Allah bizleri onun şefaatlerine nail eylesin. Onun ahlakıyla ahlaklaşmayı ve hayatını yaşayan ehli sünnetlerden eylesin. Cennet Kevser sancağı altında onunla hayrolmayı bizlere nasip eylesin inşallah. Devlete başkaldıranın, ahlaki ekonomik kültürel terörün toplumumuzu esir aldığı, sapıkların, hırsızların, hainlerin altın çağını yaşadığı şu günlerde onun ahlakına, onun sevgisine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Herkesin Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz ve beraberindekiler Zonguldak halkına yanlarında getirmiş oldukları 500 gül ile 5 kilo lokum dağıtımı yaptı.
Editör: Pusula Gazetesi