Son Dakika: Saat 21:45
Kayıp Minibüsten çıkarılanlardan üçününde erkek olduğu ortaya çıktı.
Kimlikleri henüz tespit edilemedi..
10 kişi hala kayıp
Son Dakika: Saat 21:00
Kayıp Minibüs çıkarıldı.
Minibüsün parçalanmış olduğu görülüyor.
İçinde kaç kişinin olduğu net değil...
Şimdilik bir kişinin cesedi çıkarılabildi.
İki kişi de araç içinde.
Araç tamamen ezildiği için araç içinde başka kimsenin olup olmadığı henüz anlaşılamadı..
___
Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde 7 gün önce çöken köprü ile sulara gömülen minibüsün bazı parçaları bulundu.

Zonguldak Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile deniz polisi su altı ekibi tarafından sabah saatlerinde başlayan arama kurtarma çalışmalarında minibüsün bazı parçalarına ulaşıldı. Ekipler, minibüsün de aynı yerde olabileceği düşüncesiyle çalışmaları yoğunlaştırdı.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarda minibüsün çöken bloğun altında kalmış olacağı iddiası üzerine dolgu çalışması yapılmıştı. Bir görgü şahidinin ifadesine göre ise minibüsün suda olduğu iddia edilmişti. Ekipler çalışmalarını bu yönde sürdürüyor.

Çaycuma´da Filyos çayı üzerindeki köprünün çökmesinin ardından, arama kurtarma ekipleri, minibüsün olabileceği belirtilen, köprünün yaklaşık 200 metre aşağısında yoğunlaştırıldı. İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ahmet Güngör, yaptığı açıklamada, bu bölgede araç benzeri bir bulguya rastlandığını söyledi. AFAD dalgıçlarının bulguya kancayı takarak çektiklerini belirten Güngör, kancaya araçların kapı üzerinde bulunan siyah bir fitil takıldığını bildirdi. Şu an kancaların bulguya sabitlendiğini dile getiren Güngör, ´´İşlem tamamlandıktan sonra çekeceğiz´ dedi. Bu arada, bölgeye ambulans ve cenaze araçları sevk edildi.

Editör: Pusula Gazetesi