Çaycuma´da Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu aracıyla suya düşen Seyfi Baysal, ´´Çok dehşet verici bir andı.Bizim de yaşamamız, hayatta olmamız bir mucize´´ dedi.
Yaşadıklarını anlatan Baysal, bir arkadaşıyla birlikte araçla köprüden geçtikleri sırada birşeyler olduğunu anladığını belirtti.
Baysal, ´´Çok dehşet verici bir andı. Köprüden çatırtı sesleri geldi. Artık geri dönecek bir zamanımız kalmamıştı. Hızla karşıya geçmeye çalıştık ama ulaşamadan köprü çöktü. Araçta iki kişiydik. Aracımız suda sürüklenirken camları açtık. Yanımdaki arkadaşımın kolu çıkmıştı. Yaklaşık 15 dakika suda mücadele verdik, 50 metre sürüklendikten sonra birbirimize yardım ederek su kenarına çıkmayı başardık´´dedi.
Olay anında arkalarında küçük bir yolcu otobüsünü de gördüğünü belirten Baysal, şöyle devam etti:
´´Zaten bizim de yaşamamız, hayatta olmamız bir mucize. Bence yıkılan köprüyle birlikte gitti otobüs. Ortam çok dehşet vericiydi. Köprü çatırtıların ardından hemen ikiye ayrıldı ve aniden baş aşağı bir bayır iniyor gibi olduk. Ve hemen suya girdik. Ben araçtan daha çabuk çıkabildim,aracımız tam suya gömülmeden çıktım. Arkadaşım da tam gömülmek üzereyken çıkmayı başardı. Ben kıyıya çıktım,baktım arkadaşım çıkamıyor, tekrar onun için atladım ve yardımlaşarak çıktık. Önümüzdeki bir otomobil vardı onu da hatırlıyorum ama onlar kurtardı. Köprü çökmeden onlar karaya çıkmayı başardı´´
Editör: Pusula Gazetesi