Zonguldak19’ncu Dönem Milletvekili, Umut Hastanesi Genel Koordinatörü Ali Uzun Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i ziyaret etti. Hafta sonunu cenaze dolayısıyla Zonguldak’ta bulunan Ali Uzun, Cumartesi günüde Çaydeğirmeni açık halk pazarını dolaştı. Ardından Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve vatandaşlarla çay içip uzun süre sohbet etti.

Uzun, Başkan Gebeş’in çok başarılı bir belediye başkanı olduğunu, Beldesinde Belediye hizmetleri adına hayal edilemeyecek projeleri hayata geçirdiğini ve özel sektöre yaptırmış olduğu yatırımlarla Çaydeğirmeni’nin büyümesine çok büyük katkı sağladığını belirterek; “Türkiye’de Belde adına TOKİ’nin Konut yaptığı ilk beldenin Çaydeğirmeni Beldesidir. Bu başarı Başkan Satılmış Gebeş’e aittir. Küçümsenmeyecek projelerdir ve görsellik anlamında da Çaydeğirmeni Belediyesi’nin yaptığı başarılı çalışmalarla birçok belediyeye örnek olmuştur. Başkan Gebeş’i de yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı takdir ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise, “Ali abimiz Zonguldak’ımızın yetiştirmiş olduğu saygın siyasetçilerden ve bürokratlardan biridir. Kendisine teşekkür ediyorum. Zonguldak’a her gelişinde mutlaka yol üzerindeki belde ve köyleri ziyaret ediyor. Asla bölgenin sorunlarına duyarsız kalmıyor. İhtiyaç duyduğumuz noktada bölge insanımıza yardımcı oluyor. Kendisi örnek aldığımız çalışkan, sıcakkanlı, samimi bir abimizdir. Şahsım ve belde halkım adına kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi