CHP Merkez İlçe Başkanlığı&[#]8217;nın Kongresi 1 Nisan Pazar günü Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer Salonu&[#]8217;nda gerçekleştirilecek. İki adayla gidilecek kongrenin Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin yapacak.

Mevcut Başkan Tarık Coşkun ve eski Başkanlardan Yaşar Avcı&[#]8217;nın yarışacağı kongre saat 11:00&[#]8217;de başlayacak. Soru üzerine kongrede sunacağı yönetim listesi hakkında ipuçları veren Tarık Coşkun dinamik bir yönetim oluşturmak istediğini söyledi. Coşkun, siyasette ekip olmanın önemli olduğunu belirterek temsil kapasitesi ve sokakla barışık bir vitrin oluşturmak istediğini, listenin son şeklini henüz vermediğini söyledi.

İlk günden beri muhalefet kanadında yer alan isimler dahil tüm partililerle görüşmeye özen gösterdiğini, şeffaf bir şekilde düşüncelerini anlattığını ve kimseyle hiçbir şeyin pazarlığını yapmadan hareket ettiğini belirten Coşkun, güzel bir kongre yaşatacaklarını söyledi. Yaşar Avcı ve kendisini destekleyenlere saygı duyduğunu belirten Coşkun; &[#]8220;Yaşar Avcı&[#]8217;nın partimizde emekleri var. Aday olmak en doğal hakkı. Kendisine destek verenleri de saygıyla karşılıyorum. Olgunluk içinde çok güzel bir kongre yaşayacağımıza inanıyorum. Kimseyle hiçbir şeyin pazarlığını yapmadım. CHP&[#]8217;yi daha güçlü yapmak adına kim ne derse ben var olduğumu söyledim. Kongreden sonra da yapacağım budur. Güçlü bir CHP&[#]8217;yi gerçekten istiyorsak üzerimize düşenleri yapacağız. Liste konusunda çalışmalarım devam ediyor. Yeni dönemde bize çok görev düşüyor. Bu nedenle sorumluluk almaktan korkmayan, özverili ve parti çalışmalarına zaman ayırabilecek bir ekip için uğraşıyorum. Çıtayı hep birlikte yükseltmemiz gerekiyor. Bunun da en birinci kuralı çalışmak. Yeni dönemde yapacağımız görev dağılımlarında aldıkları sorumlulukları sonuna kadar taşıyacak arkadaşlarla oluşturacağımız bir ekip inanıyorum ki çok iyi işler yapacaktır. Kazanan CHP olmalıdır. Hepimiz önce bunun için çaba göstermeliyiz&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi