Zonguldak´ın Çaycuma ilçesi Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyetlerine devam eden Denko Banyo Mobilya Fabrikası´nın yetkilileri, geçtiğimiz hafta sona eren ve bir hafta süre ile Uluslararası İstanbul Tüyap Fuar Merkezi´nde ürünlerini sergiledikten sonra fabrikada Devrek, Çaycuma ilçeleri ile Perşembe beldesinin protokolünü bir araya getirerek, hem çeşitli ikramlarda bulundu hem de fuardan yüzlerinin akı ile döndükleri için mevlit okuttu.
Düzenlenen programla ilgili bilgi veren Denko Genel Müdürü Deniz Saraç, &[#]8220;7 yıldan bu yana firmamızın, bölgemizin ve ilimizin uluslararası fuarlarda imal ettiğimiz ürünlerle sesini duyurmaya çalışıyoruz ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Fuar sonrası fabrikamızın çalışma şartlarını ve imal edilen ürünleri tanıtmak için Devrek ve Çaycuma´nın yetkililerine yönelik bir organizasyon tertip ettik. Bizlerin davetine iştirak eden herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Devrek TSO Başkan Yardımcısı Tansel Işık ise, &[#]8220;Odamıza bağlı birçok firma arasında yer alan Denko Banyo Mobilya Fabrikası uluslararası fuarlarda açtıkları stantlarla bölgemizin ve ilçelerimizin sesini en iyi şekilde organize eden firmalarımızdan birisidir. Tüyap Fuarında gösterdikleri başarılı performansın ardından, fabrikasında protokole yönelik düzenledikleri programda hem fabrikayı yakından tanıma imkanı yakaladık, hem de imal edilmiş ürünleri yerinde görme fırsatı bulduk. Bizleri fabrikasında ağırlayan firma sahiplerine nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarıların devamını diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Düzenlenen programa; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Devrek TSO Başkan Yardımcısı Tansel Işık, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akdemir Perşembe Beldesi Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Denko Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Saraç, Denko Genel Müdür Deniz Saraç ve çok sayıda davetli katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi