Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, seçimden sonra da partideki huzur havasındaki istikrarın sürmesi amacıyla tüm ekibiyle birlikte mevcut Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ı desteklediğini söyledi. Hamdi Uçar&[#]8217;ın başkanlığında teşkilatın 2 seçime girdiğini ve ikisinde de başarılı olduğunu söyleyen Başkan Bektaş, &[#]8220;Tüm ekibimle birlikte Hamdi uçar&[#]8217;ı destekliyorum. Teşkilatın şuanda huzurlu bir yapısı var. Teşkilat dostane tavır içerisinde. Kavga gürültü yok. Zaten ben Ak Parti&[#]8217;ye katıldığımda Hamdi Uçar vardı. Birlikte biri referandum olmak üzere 2 ayrı seçime girdik. Her 2 seçimde de oylar arttı. Başarılı seçim dönemi geçirdik. Başarılı insanların desteklenmemesi ne hakkaniyete, ne de adalete sığmaz. Hamdi Başkanın bugüne kadar ne bir yolsuzluğunu ne de parti içinden yada dışından birileriyle kavgasını duydum. Teşkilat gayet uyumlu bir yapıda çalışıyor. Hamdi Uçar&[#]8217;a 2 oy çıksa biri kendisinin, biri de benim olacaktır. Başka birinin de kazanacağına zaten ihtimal vermiyorum&[#]8221; dedi.
Soru üzerine İl Başkanı kim seçilirse seçilsin Ak parti&[#]8217;de siyasete aynı çizgide devam edeceğini belirten Başkan Bektaş, şöyle devam etti:
&[#]8220;Seçimden sonra da delegesinden en üst düzeyine başkanına kadar herkes görevini yine yapacaktır. Alınganlık olmamalıdır. Seçimden sonra da aynı çizgide devam edeceğiz. Seçilen kim olursa olsun, ildeki genel kurulun yani delegasyonun demokratik ortamda alacağı karara saygı gösterir ve uyarız.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi