Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Gençlik kolları Başkanı Avukat Abdullah Akbaş ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 20 kişilik heyet, Ankara&[#]8217;ya çıkarma yaptı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hasan Terzi, Teşkilat Başkanı Muhammet Şaffak, Seçim İşleri Başkanı Ramazan Taşpınar, Tanıtım Medya Başkanı Utku Çağatay Dinler, AR-GE Başkanı Mustafa Çağlayan, Dış İlişkiler Başkanı Erkan Murat Kurt, icra kurulu ve yönetim kurulundaki yirmi kişilik ekip, TBMM Ak Parti Grup Toplantısı&[#]8217;na katılmak amacıyla Ankara&[#]8217;ya gitti. Ankara AK Parti Genel Merkezinde, AK Gençlik Zonguldak için verilen kahvaltıya katılan grup daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan AK Parti Grup toplantısına katılmak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ı dinlemek amacıyla meclise gitti. Grup toplantısının ardından başbakana Zonguldak Spor&[#]8217;un 67 numaralı formasını hediye eden grup, başbakan ile yaptıkları kısa görüşmenin ardından AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan ve Özcan Ulupınar&[#]8217;ı ziyaret ettiler.
Eski TBMM Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ile görüşen grup, Zonguldakspor forması hediye etti. Grup ili uzun süren sohbet eden Toptan &[#]8220;Zonguldak genç ve dinç bir toplum, siyasete gönül veren AK Gençlerimizi bizlerin yanında görmek, bizlerin enerjisini ve mutluluğunu arttırıyor&[#]8221; dedi. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, &[#]8220;AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları olarak yirmi kişilik bu genç grubumuzun bizleri ziyaret etmesi, gençlerimizin siyasete verdiği önemi ve gücü bizlere gösteriyor. Her zaman kapımız açık ve her zaman gençlerimizi bekliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Grup, Genel Merkez Gençlik Kolları&[#]8217;nın yaptığı toplantıya da katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi