Zonguldak´ta, 130 metreden denize uçan kamyon içerisinde bulunan iki kişinin cesedi kurtarma ekipleri tarafından kayalıkların üzerine çıkarıldı.





Filyos -Türkali köyü Sivrikaya mevkiinde bir kamyon dün gece denize uçtu. Kazada, 35 Z 3386 plakalı kamyonun araç sürücüsü Mutlu Kabuk ve Süleyman Adıyaman hayatını kaybetti. Kazanın ihbarını sabah 09:30 sıralarında alan jandarma ekipleri durumu kurtarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri cesetleri kayalıklara taşıdı. Cesetler, olay yerinin kayalık ve engebeli arazi olması nedeniyle üç saat boyunca karayoluna çıkarılamadı.





Sahil güvenlik botuna ait küçük bir bot ve civardan gelen bir balıkçı kayığı ile cesetler çıkarıldıkları kayalıklardan alınmaya çalışıldı. Bu sırada balıkçı teknesinden sarkıtılan ipe bağlı sedyeler cesetlerin bulunduğu alana getirildi. Sedyelere bağlanan cesetler tekrar balıkçı teknesine çekildi. Sahil güvenlik botuna aktarılan cesetler önce Zonguldak Limanı´na ardından otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna gönderildi.





Şahısların ikisinin de yaşlarının 36 olduğu belirtilirken, kazada ölen Mutlu Kabuk´un Muslu Belediyesi´nde personel şoförü olduğu öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi