Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ile Çaycuma Ziraat Odası Başkanı İsmail İnam, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongre ile Ak Parti İlçe Başkanlığına seçilen Günyamin Bostancı’yı ziyaret ederek başarılar dilediler.

Uzun yıllar başarılı bir şekilde parti başkanlığını yürüten Bostancı’yı tebrik eden Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir “ Tekrar sizi iktidar patisinin ilçe başkanı olarak görmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Odamız ve diğer sivil toplum kuruluşları olarak iktidar partisinin katkılarıyla güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Büyük çoğunluğu değişen yeni yönetim kurulu üyelerinizle çalışmalarınızda başarılar diliyorum”diye konuştu.

Çaycuma Ziraat Odası Başkanı İsmail İnam, Bostancı’nın iktidar partisi ilçe başkanlığını layığıyla yerine getirdiğini söylerken, Bostancı’yı tebrik etti.

Oda başkanlarının ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Günyamin Bostancı kendisinin de Esnaf Odasının bir üyesi olduğunu belirterek; “ Her iki oda başkanımız kongremize bizzat katılarak onurlandırdılar. Uzun zamandan beri sivil toplum kuruluşları ile güzel çalışmalar yapmayı planlıyorduk. Üçüncü kez tek başına iktidar olan bir parti olarak bölgede en büyük eksiğimiz istihdam kaynağı. Filyos Limanı bölge için lokomotif olacaktır. Gençlerimize iş imkanı doğacaktır. Bu proje yıllardır konuşuluyor ama Ak Parti döneminde ciddi adımlar atıldı” diye konuştu.

Bostancı ,yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile önümüzdeki günlerde çeşitli kurumları ziyaret edeceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi