Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Halli Posbıyık ve CHP İlçe Yönetimi ilçede bulunan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği´ni, Kent Konseyi´ni, Türkiye Harp Malulü Gazi Dul ve Yetim Derneği´ni ve Karadeniz Ereğli Tarih, Doğa ve Kültürünü Yaşatma Derneği´ni ziyaret etti. İlk olarak Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği´ni ziyaret eden Halil Posbıyık ve CHP yönetimi, Dernek Başkanı Mustafa Koyunoğlu ve yönetimi tarafından ağırlandı. Ziyarette duygularını ifade eden Halil Posbıyık, &[#]8220;Sizler bu vatana millete canı pahasına hizmet etmiş insanlarsınız. Sizlerin kıymetini bizler biliyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Mustafa Koyunoğlu, seçimlerde başarılar diledi. Daha sonra Kent Konseyi´ni ziyaret eden CHP yönetimi Başkan Akın Çamcı ve kent konsey üyeleri ile bir süre sohbet etti. Konsey Başkanı Akın Çamcı yapılan çalışmalar hakkında Halil Posbıyık´a bilgiler verirken, kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür etti. Posbıyık ve CHP yönetimi ardından, Türkiye Harp Malulü Gazi Dul ve Yetim Derneği´ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Koyunoğlu ve yönetimi Halil Posbıyık´a ziyaretinden ötürü teşekkür etti. Daha önce Halil Posbıyık´ın her türlü desteğini gördüklerini ve göreceklerine de inandıklarını söyleyen Koyunoğlu, başarılar diledi.
CHP Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık ve CHP İlçe Yönetimi son olarak Karadeniz Ereğli Tarih, Doğa ve Kültürünü Yaşatma Derneği´ni ziyaret etti.
Editör: Pusula Gazetesi