Ak Parti Belde Başkanı Muharrem Karakuş’un kapıda karşıladığı Belediye Başkanı Bektaş, tüm yönetim kurulu üyeleri ile tek tek selamlaştı. Başkan Bektaş’a, Ziyarette konu açılması üzerine dizilerden yakındı. Ak Parti Kozlu Belde Başkanı Muharrem Karakuş ise Kurtlar Vadisi izlediğini ifade ederek, son yönetim kurulu toplantısının ise dizinin yayınlandığı saatlere denk gelmesinden yakındı.
Esnaf yönetim kurulu üyesi Mustafa Çakır, esnaflıktan bayan yönetim kurulu üyesi Mehtap Emral ise ev hanımlığından yakındı. Son dönemlerde yoğunluktan Kurtlar Vadisi isimli diziyi de seyir edemediğini belirten Başkan Bektaş, “Esnaflık en zor meslek. Ev hanımlığı ise dünyanın en zor işi. Ben Metropolitan Belediyeler Birliği’nin de başkanıyım ya, şantiye işlerinin yürümesi için güneş açmasını, barajda su eksilmemesi için yağmur yağmasını istiyorum. Bir ortasını bulamadık” dedi. Ziyaretin gecikmesi nedeniyle özür dileyen Başkan Bektaş, çıkan dedikodulara da tepki gösterdi.
Ziyarette Başkan Bektaş’a kurabiye, tatlı ve meyve ikram edildi. Belde Başkanı Karakuş, Belediye Başkanı Bektaş’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.
Başkan Bektaş, “Gerçekten yoğunluğumuz nedeniyle bugüne kadar gelemedik. Birde belde teşkilatını da kendi ailemiz gibi görüyoruz. Hergün zaten bu arkadaşlarımızla beraberiz. Toplumda insanlar kurdeşen gibi, kanserli hücreler gibi bir şeyleri yıkmaya çalışıyorlar. Birlikte tarihe geçecek işler yapacağımıza inanıyorum. Allah muaffak etsin. Başarılı olacaklarını düşünüyorum” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi