İspanya´nın Real Madrid Takımı´nda forma giyen Mesut Özil, baba ocağı olan Zonguldak ziyaretini tamamladı. Özel jet ile Zonguldak Havaalanı´na inen Özil´e arkadaşları da eşlik etmişti.
Yoğun ilgi gören ünlü futbolcu, iki gün boyunca Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyünde amcası Cevdet Özil´in evinde kalmıştı. Babaannesinin mezarını ziyaret eden Mesut Özil, ilçeye giderek burada da ziyaretlerde bulunmuştu.

İSPANYA´YA BASTON GÖTÜRÜYOR
Devrek Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı tarafından kendisine baston hediye edilen ünlü oyuncu Mesut Özil, Real Madrid´in teknik direktörü Jose Mourinho, takım arkadaşları Ronaldo, Hamit, Nuri başta olmak üzere beraberinde götürdüğü 20 adet bastonu hediye edecek. İki günlük memleket ziyaretini değerlendiren Özil, gördüğü yakın ilgi karşısında teşekkürlerini dile getirdi.
Baba ocağı ziyaretinde herkesin kendisine samimi davrandığını ve yakından ilgilendiğini söyleyen
Mesut Özil, uzun zamandır göremediği arkadaşlarını sonraki ziyaretinde görmeyi planladığını söyledi. Özil, "Buraya uzun zamandır gelmiyordum. Ziyaret çok güzel geçti. Herkes bana karşı çok sıcaktı. Çok ilgi vardı. Yakın davrandılar, herkese çok teşekkür ediyorum. Türk İnsanı zaten böyle sıcak kanlıdır. En kısa zamanda tekrar geleceğim. Bu sefer uzun zamandır göremediğim arkadaşlarımı göremedim. Bir sonraki ziyaretimde arkadaşlarımı da göreceğim. Daha önceden köye geldiğimde böyle ilgi görmemiştim. Bu kez
büyük ilgi gördüm" dedi.

KOLYESİNİ SORDULAR
Gazetecilerin boynundaki kolye ile ilgili sorusuna yanıt veren Özil, "Bu kolyeyi bir arkadaşım hediye etti. Hoşuma gidiyor" diye cevap verdi. Köyünden ayrılan Mesut Özil, Zonguldak Havaalanı´na geldi. Burada da yakın ilgi gören ünlü oyuncu, Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin ve havaalanı personeline teşekkür etti.
Havaalanında işlemleri yapılan Mesut Özil´in özel jeti saat 17.30 itibariyle havalanarak İspanya´ya hareket etti.
Editör: Pusula Gazetesi