AK Parti Çaycuma Kadın Kolları üyeleri Kaymakam Hasan Yaman ile ilçede yeni göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli&[#]8217;yi ziyaret ettiler.


Partinin seçilmiş kadın kolları olarak nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Kadın Kolları Başkanı Nurcan Köktürk ; &[#]8220;Çaycuma&[#]8217;ya yapmış olduğunuz hizmetler ve birlik ve beraberlik içindeki çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerinde bizim çalışmalarımıza destek vereceğinizden eminim&[#]8221;diye konuştu.


Kadınların aktif siyasette yer almasından mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Hasan Yaman; &[#]8220;11 yılımı doldurduğum mesleğimde çeşitli ilçelerde görev yaptım. Kadınların oluşturduğu sivil toplum kuruluşların ve siyasi partilerin kadın kollarının toplumsal hassasiyeti daha farklı. Kadınlık ve annelik içgüdüsü ile hareket ediyorlar. Dolayısıyla kadınların böyle örgütlerde görev almaları bizleri mutlu ediyor. Faaliyetlerinizi basından takip ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum&[#]8221;şeklinde konuştu.


Köktürk ayrıca ilçede kadın istihdamına ağırlık verilmesini isteyerek, kadınların el işlerinin yapıp satabilecekleri bir mekan istediler. Ardından ilçede yeni göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli&[#]8217;yi ziyaret eden partili kadınlar Dereli&[#]8217;ye yeri görev yerinde başarılar dilediler.

Editör: Pusula Gazetesi